| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: aklımız mı bizi yönetiyor ; yoksa biz mi aklımızı ??? | |||
| biz aklımızı ... | | 6 | 50,00% |
| akılmız bizi.. | | 1 | 8,33% |
| belli değil.. | | 3 | 25,00% |
| ikisi de değil.. | | 0 | 0% |
| umrumda değil.. | | 1 | 8,33% |
| düşünmek gerek.. | | 1 | 8,33% |
| anlamadım... | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | akıl mı ? biz mi..kim kimi yönetiyor...
bir sorum olacak ....gerçi cevap tabiki kesin olmayacak ...ben sadece sizin de fikirleriniizi öğrenmek istiyorum ...... sizce aklımız mı bizi yönetiyor yoksa biz mi aklımızı yönetiyoruz... aklımız bizi yönetiyorsa eğer ; neden aklımıza gelen herşeyi yapmıyoruz .. biz aklımızı yönetiyorsak eğer ; neden hep aklımıza yatan şeyleri uyguluyoruz... bunun gibi birçok soru var... ve aklımız bizi ; biz de aklımızı yönetiyorsak eğer ; bu ikilem oluşturmaz mı ? şüphecilik belki de bundan oluşmuştur... fikirlerinizi bekliyorum.... ''beni ne kadar az tanırsan o kadar çok seversin'' el che.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (18-03-07) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.548
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:17537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanın kişisel iradesine bağlı bi durum bence пьяный '' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam '' |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 192
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:87 ![]() | .. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanın istek ve arzularına göre beyni hareket ediyor dolayısıyla biz aklımızı yönetiyoruz ve yönetmek elimizde.
![]() |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 192
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:87 ![]() | xxx biz aklımızı yönetiyorsak eğer ...neden aklımıza danışarak karar veriyoruz...bu da şunu gösteriyor ..eğer aklımız bize karar verme hakkı veriyorsa yine bizi yönetmiş oluyor gibi ..çünkü izni ondan alıyoruz bu durumda galiba ...
|
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fee
oldukça enteresan bir konu .. genelde aklımızın bizi yönettiği söylenir ama aklımız bizi yönetiyorsa neden her zaman onun söylediklerini yapmıyoruz ??eğer biz aklımızı yönetiyorsak ; belki de akılımız bunu yapmaamıza izin verdiği içindir ..yani aslında biz aklımızı yönettiğimizde bile buna sanırım akıl izin veriyor .. garip bir konu ![]() eğer biz aklımızı yönetiyorsak ..akıl neden var ki ? |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |