| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]() | Akıl
1 .Düşünme, anlama ve kavrama gücü, us. 2 .Hafıza, bellek: Hâlâ aklımda o tufan yağmuru."- 3 .Öğüt, salık verilen yol: "Bu aklı size kim verdi." 4 .Düşünce, kanı: Şimdiki aklım olsaydı bu dükkânın yerine aç bir kahve!"- Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akıl akıldan üstündür... akıl yaşta değil baştadır...sözlerinin muvaffakiyet noktası Code:
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkeste olmayan şey malesef .. ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.808
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Psikolojinin tam olarak açıklayamadığı.. insanların kimde olup kimde olmadığını az da olsa bildiği.. soyut olarak düşünülen normal insanlar için gerekli olan şey ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkeste olan fakat kullanılmasını bilmeyenlerden dolayı baŞkaları tarafından yokmuŞ gibi faredilen soyut bir kavramdır.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |