Konu Seçenekleri
Eski 13-06-07, 23:02 Çevrimiçi   #1
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.416
Teşekkür etti: 5.253
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103264
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Akıllara durgunluk veren ölüm

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (14-06-07), -misspasha- (14-06-07), MrTcN1905 (14-06-07), Proserpina (02-07-07)
Eski 13-06-07, 23:25 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 805
Teşekkür etti: 247
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:371
cash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyorcash_mowing ara sıra gören oluyor
gulermsn ağlarmsn?
Eski 14-06-07, 16:16 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben gülerim

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 14-06-07, 16:44 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

baho_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.505
Teşekkür etti: 551
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4133
baho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biribaho_17 Forumda Saygin ve popüler biri
fazla merak iyi değildir...

İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Eski 14-06-07, 16:45 Çevrimdışı   #5
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.825
Teşekkür etti: 720
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3587
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
ben de gülerim
Eski 14-06-07, 16:50 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
valla öle ölmek nasip olmasın kimseye

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 14-06-07, 18:46 Çevrimdışı   #7
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.301
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
gerçekten ya gulermisin ağlarmısın
Eski 20-06-07, 14:42 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Kemalistler

NewBosna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.007
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:150
NewBosna ara sıra gören oluyorNewBosna ara sıra gören oluyor
hahahha
Eski 02-07-07, 01:29 Çevrimdışı   #9
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
böyle olmamaliydi
Eski 02-07-07, 02:18 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allahım ya

.

.
Eski 02-07-07, 03:31 Çevrimdışı   #11
Öğrenci

latiftanrikulu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
latiftanrikulu Herkese mesafeli
Rahat Durmayanların burnu bokTan çıkmazmış, ama bu adam hiç rahat durmamış

MaTRaqS
Eski 02-07-07, 09:39 Çevrimdışı   #12
Asistan
Spor grubu

fastcalamity - ait Avatar
Genel Mesajlar: 378
Teşekkür etti: 114
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:139
fastcalamity ara sıra gören oluyorfastcalamity ara sıra gören oluyor
adam salak mıymıs? daha temiz bi ölüm yolu yokmuymus ala ala...

İncecik İp Üzerine Koca Ayaklar Bindi, Nefsim İçine Sindi
Kirpiklerim Titretmekte Korkularından, Düşersem Yanarım
Eski 04-07-07, 22:08 Çevrimdışı   #13
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ben bu gazeteyi satın almıştım . Orda görmüştüm bu haberi Valla kahkahalarla güldüm .. Adama yazık olmuş ama yani ölüm sebebine bakar mısın

Konu Seçenekleri