| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Birkac yıllık evli çiftin bir bebekleri olur.. ancak günler haftalar geçtikçe bebeğin cok farklı ve insan üstü yetenekleri olduğu ortaya çıkar.. 1 yaşına geldiğinde yetişkin gibi konuşur, 2 yaşında aklınıza gelen her dilde okuyup yazmaya başlar,3 yaşında ileri matematik profesörleriyle tartışmaya oturur, ve 4 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar...der ki: "Tam 1 yıl sonra bugün ben öleceğim... ben öldükten 2 yıl sonra annem ölecek. Annem öldükten 1 yıl sonra babam ölecek... " Ve kesinlikle.. bir yıl sonra bebek ölür... baba çok uyanık olduğu için karısını hemen milyarlar değerinde sigortalatır... ve 2 yıl sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik ömrünün kaldığının farkında, karısının sigortasından kazandığı milyarlarla evlere,arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadınlara yatırım yapar... ve ölümüne 1 gün kala son parasıyla bir dansçı kız kiralar,önce superlux villanın havuzunda eğlence, sonra yatak odasında zevk dolu bir gece.. ve adam herşey bittiğinde gözlerini kapatır ve "Vay be yarın ölmüş olucam.. ama ne hayat geçirdim, herşeyi yaptım, dolu dolu yaşadım herşeyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar.. Ama o da ne...... sabah bir de gözlerini açar ki hala yaşıyor..!!!!!! Yatakta şaşkınlık içinde bakınırken geceyi beraber geçirdiği dansçı kız çığlık çığlığa koşarak içeri girer... "HEMEN AŞAĞI GELİN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR...GALİBA ÖLMÜŞ!!!!" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | иỉℓαу (05-08-07), And (22-08-07), AYŞE51 (13-09-07), Jose (22-08-07), SerseriKursun (24-08-07), YıLdız_GöZlÜm (24-08-07), `KarameL (05-08-07) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süperr ya İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
Çok Süper |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.556
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:33931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() . 3 2 1 kayıt (: Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6 ![]() | çok güzel ![]() |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.199
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeldi.
|
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 502
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:48472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:71 ![]() |
harika ya koptum
|
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.250
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:103264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ) Siz olsaydınız ne yapardınız? Yaşadığınızamı sevinirdiniz? Kahya'nın öldüğünemi üzülürdünüz? |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asıl baba gitti ha ![]() ![]() ![]() Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.040
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu bir yerde daha okumustum daha önce ![]() vala ben erkek olsaydim paralarin suyunu cektiyinemi yanayim yoksa karim beni aldatiyinami |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mükemmel Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |