Konu Seçenekleri
Eski 05-08-07, 23:18 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.459
Teşekkür etti: 2.834
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:94761
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Akıllı Çocuk....

Birkac yıllık evli çiftin bir bebekleri olur.. ancak günler haftalar geçtikçe bebeğin cok farklı ve insan üstü yetenekleri olduğu ortaya çıkar..
1 yaşına geldiğinde yetişkin gibi konuşur, 2 yaşında aklınıza gelen her dilde okuyup yazmaya başlar,3 yaşında ileri matematik profesörleriyle tartışmaya oturur, ve 4 yaşında gelecekle ilgili inanılmaz tahminlerde bulunmaya başlar...der ki:
"Tam 1 yıl sonra bugün ben öleceğim... ben öldükten 2 yıl sonra annem ölecek. Annem öldükten 1 yıl sonra babam ölecek...
" Ve kesinlikle.. bir yıl sonra bebek ölür... baba çok uyanık olduğu için karısını hemen milyarlar değerinde sigortalatır... ve 2 yıl sonra da anne ölür.... ve baba 1 yillik ömrünün kaldığının farkında, karısının sigortasından kazandığı milyarlarla evlere,arabalara, seyahatlere ve birbirinden guzel kadınlara yatırım yapar... ve ölümüne 1 gün kala son parasıyla bir dansçı kız kiralar,önce superlux villanın havuzunda eğlence, sonra yatak odasında zevk dolu bir gece.. ve adam herşey bittiğinde gözlerini kapatır ve "Vay be yarın ölmüş olucam.. ama ne hayat geçirdim, herşeyi yaptım, dolu dolu yaşadım herşeyi.. helal olsun bana" diye keyifle uykuya dalar..

Ama o da ne...... sabah bir de gözlerini açar ki hala yaşıyor..!!!!!!
Yatakta şaşkınlık içinde bakınırken geceyi beraber geçirdiği dansçı kız çığlık çığlığa koşarak içeri girer...
"HEMEN AŞAĞI GELİN N'OLUR.. KAHYANIZ SALONDA BOYLU BOYUNCA UZANMIŞ YATIYOR...GALİBA ÖLMÜŞ!!!!"
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
иỉℓαу (05-08-07), And (22-08-07), AYŞE51 (13-09-07), Jose (22-08-07), SerseriKursun (24-08-07), YıLdız_GöZlÜm (24-08-07), `KarameL (05-08-07)
Eski 05-08-07, 23:34 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

süperr ya

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Eski 05-08-07, 23:41 Çevrimdışı   #3
Öğrenci

latiftanrikulu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
latiftanrikulu Herkese mesafeli
Çok Süper

MaTRaqS
Eski 05-08-07, 23:42 Çevrimiçi   #4
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.815
Teşekkür etti: 1.556
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:33931
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

.

.

3

2

1

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!)
Eski 06-08-07, 10:34 Çevrimdışı   #5
Öğrenci

şeker_kız - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6
şeker_kız Herkese mesafeli
çok güzel
Eski 06-08-07, 14:37 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler
Genel Mesajlar: 2.642
Teşekkür etti: 3.199
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8668
Zerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaZerdüşt. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
güzeldi.
Eski 21-08-07, 09:08 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

LoVeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.090
Teşekkür etti: 502
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:48472
LoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

DALGALAN ŞANLI BAYRAK
SELAM VER ŞEHİTLERE
MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!!

Eski 22-08-07, 02:28 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Genel Mesajlar: 131
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:71
Jose ara sıra gören oluyor
harika ya koptum
Eski 22-08-07, 02:37 Çevrimiçi   #9
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.416
Teşekkür etti: 5.250
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103264
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
) Siz olsaydınız ne yapardınız? Yaşadığınızamı sevinirdiniz? Kahya'nın öldüğünemi üzülürdünüz?
Eski 22-08-07, 02:53 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
asıl baba gitti ha

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Eski 24-08-07, 22:59 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.040
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bunu bir yerde daha okumustum daha önce

vala ben erkek olsaydim paralarin suyunu cektiyinemi yanayim yoksa karim beni aldatiyinami
Eski 04-09-07, 01:37 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
mükemmel

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben

Konu Seçenekleri