Konu Seçenekleri
Eski 01-08-07, 12:23 Çevrimdışı   #1
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.313
Teşekkür etti: 4.969
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Akıllı Şemsiye

Hava durumunu bildiren şemsiye çıktı

Bir Amerikan şirketi, sadece yağmurdan korumakla kalmayan, ne zaman yağmur yağacağını da tahmin eden bir şemsiye imal etti.

Ambient Devices adında, internetten gelen verileri her gün kullandığımız ürünler üzerinde uygulayan bir firma, tutma yerinde radyo alıcısı bulunan ve 150 değişik şehirdeki hava durumunu kablosuz internet sayesinde anında kullanıcıya ileten bir şemsiye geliştirdi.

Eğer önümüzdeki 12 saat içerisinde yağmur yağma ihtimali varsa, şemsiyenin tutma yerindeki ışık kendi kendine yanıyor ve sahibine haber veriyor.

Tutma yeri, sizi çok hafif titremelerle uyarıyorsa, bu çok hafif yağmur çiseleyeceğinin göstergesi. Eğer bu titreşim kuvvetliyse gök gürültülü sağanak yağmura hazır olun. Firma sözcüsü Mark Prince, "Ambient şemsiye adı verilen bu ürün Internet verilerini nasıl günlük eşyalarımızda kullanabileceğimizin en güzel delili. Bu şemsiyeyi kapının hemen dışına bıraktığınızda, binadan çıkarken şemsiyenin görüntüsünden sizi nasıl bir havanın beklediğini tahmin edebiliyorsunuz. Eğer herhangi bir gösterge yoksa şemsiyeyi yanınıza almanıza gerek yok demektir" diye konuştu.

....
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (01-08-07), CnRaLpEr (01-08-07), unfortunate (01-08-07)
Eski 01-08-07, 12:30 Çevrimdışı   #2
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.316
Teşekkür etti: 15.228
RepForum Gücü: 224
Forum Puanı:91132
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hadi bakalım
Mesaja teşekkür eden:
solεil (01-08-07)
Eski 01-08-07, 12:39 Çevrimdışı   #3
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.880
Teşekkür etti: 656
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9304
hareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayran
daha iyilerinide bekliyoruz
Mesaja teşekkür eden:
solεil (01-08-07)
Eski 01-08-07, 15:27 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
insandır ne yapsa yeridir

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Mesaja teşekkür eden:
solεil (01-08-07)
Eski 01-08-07, 15:58 Çevrimdışı   #5
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.476
Teşekkür etti: 4.339
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29267
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hayatın sırrını werecek bi makine arıyorum...

bulabilcegim bi yer war mı

tesekkürler madmazel paylaşım için....

Mesaja teşekkür eden:
solεil (01-08-07)
Eski 01-08-07, 17:05 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şemsiye kullanmam benim içinde birşey icat etseler

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
solεil (01-08-07)
Eski 01-08-07, 17:59 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Soo-Yun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.193
Teşekkür etti: 850
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:24834
Soo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yağmurun zamansızı güzeldir.. şemsiyeye ne gerek var yağmur altında ıslanmak varken (:

"Biz, burayı durduramaz mıydık?
Biz, dönüş yolunu unutamaz mıydık?...
Benim kalbim,
durmaksızın seni düşüncelerinde tutan biri.."

Lee Seo-Jin
Mesaja teşekkür eden:
solεil (01-08-07)
Eski 01-08-07, 21:22 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ne zaman evleneceğimi de bilen bir şemsiye icat etseler alırdım
Mesaja teşekkür eden:
solεil (02-08-07)

Konu Seçenekleri