Konu Seçenekleri
Eski 23-06-07, 13:25 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Al Beni Yar Götür

Bulutlardı yağmuru getiren

Hüznüm bulut oldu

Yağmur oldu yasak sevdamız

İnatla gurbete doğdu

Acıya büyüdü sevgiler karanlıklar kentinde

Güneşi hiç göremeden

Oynadığımız bir oyundu

Al beni yar götür
Götür buralardan
Bıktım artık hep aynı varoluşlardan

Yitirmekten yitirilmekten

Korkudan korkmalardan

Aldatmadan aldatılışlardan

Hiç almadan hep vermelerden

Al beni yar götür
Götür buralardan

Yasaktı bize sevda yaşamak

Aramızda hep birileri oldu

Aramızda hep sen de oldun

Ben yalnız seninle doğdum

Al beni yar götür

Götür buralardan
Mesaja teşekkür eden: (27 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (23-06-07), aLadea (23-06-07), Artemis (24-06-07), aydan (21-11-07), Bεяsŧŷ (21-11-07), CnRaLpEr (23-06-07), gaffur1985 (23-06-07), gfb_angel_06 (03-08-07), GönüLçeLen` (02-07-07), HaNZaDe (23-06-07), karacabey (28-09-07), Kayıp_Şair (15-08-07), LaViNia (23-06-07), LeYdS (29-06-07), madlady (11-07-07), MareNostrum (01-07-07), Mes-uT (04-10-07), seLLuk@ (17-02-08), Snorland (23-06-07), storm_fatih (29-11-07), troçki (23-06-07), tuanaa (24-06-07), unfortunate (24-06-07), WoLfMaN (23-08-07), yεsiL (24-06-07), YaGMuR_CiNi (24-06-07)
Eski 23-06-07, 13:44 Çevrimdışı   #2
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
süper bir şarkı bu zaten ..fotoğraflar ve resimler de güzel ..teşekkürler paylaşım için .

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 14:26 Çevrimdışı   #3
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.303
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bıktım artık hep aynı varoluşlardan..

Sorma ya ! Ben de biktim (:
Cok güzel olmu$,yüregine saglik canim..

S E S S I Z C E

Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 14:27 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

HaNZaDe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 838
Teşekkür etti: 923
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:8591
HaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHaNZaDe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
hos resimler teseküyler
Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 16:02 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok güzel olmus ellerine saglık abi

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 16:17 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.341
Teşekkür etti: 4.697
RepForum Gücü: 166
Forum Puanı:71948
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
süper bir sarki
ve güzel resimler
tskler...

[...]

Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 18:06 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Çok hoş olmuş Murat ellerine sağlık

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 21:53 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Asıl ben teşekkür ederim ,
gösterdiğiniz ilgi için
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (24-06-07)
Eski 23-06-07, 22:04 Çevrimdışı   #9
Asistan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 283
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:858
Makarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuş
Yasaktı bize sevda yaşamak...

Aramızda hep birileri oldu...

...

Çok güzeldi delkray....
Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 22:14 Çevrimdışı   #10
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
al beni yar götür
götür buralardan ..
bıktım artık hep aynı
varoluşlardan !!

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 22:16 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.601
Teşekkür etti: 1.481
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:20466
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok güzeldi murat , teşekkürler ..

.

.
Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 23-06-07, 22:57 Çevrimdışı   #12
Asistan

gaffur1985 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 283
Teşekkür etti: 392
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:623
gaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyorgaffur1985 ara sıra gören oluyor
sarki cok süper resimlerde cok güzel olmus emegine saglik...

Küçük bir marti bu Jonathan
Küçük bir marti o kadar
Uçmak istiyordu Jonathan
Uçmak istiyordu ama farkli
Birgün çok yüksege çikti Jonathan
Bulutlara degdi kanadi
Ve kendini denize birakti
Ve kendini birakti...
Mesaja teşekkür eden:
delkray (23-06-07)
Eski 24-06-07, 01:07 Çevrimdışı   #13
Cezalı Üye
Ödüller:
Bu şarkı şimdi daha anlamlı benim için,
özellikle bugün için...
Eski 24-06-07, 01:09 Çevrimdışı   #14
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tesekkurler delkray cok guzeldi (:
Mesaja teşekkür eden:
delkray (24-06-07)
Eski 24-06-07, 01:12 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
harika...
teşekkür ederim

.
.
.

sustum..
Mesaja teşekkür eden:
delkray (24-06-07)
Eski 24-06-07, 05:56 Çevrimdışı   #16
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.468
Teşekkür etti: 4.331
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29053
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
şarkı da bomba

resimler de

sende...

ellerin dert görmesin...

Mesaja teşekkür eden:
delkray (24-06-07)
Eski 24-06-07, 09:39 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Liderim harikasın

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
delkray (24-06-07)
Eski 29-06-07, 13:43 Çevrimdışı   #18
Asistan
Düşünürler grubu

oneway - ait Avatar
Genel Mesajlar: 316
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1051
oneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuşoneway üç beş tanıdığı olmuş
Paylaşım İçin tşk Ler Eline Yüreğine Sağlık ...

Gözlerine Baktıkça Ağlasada Gözlerim Ağlamak İçinde Olsa Gözlerini Özledim, Dün Gözlerine Bakmaya Kıyamazken Bugün İse Gözlerine Hasretim...
Mesaja teşekkür eden:
delkray (29-06-07)
Eski 29-06-07, 13:51 Çevrimdışı   #19
Stajyer

sagopa_kajmer_9 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 50
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:60
sagopa_kajmer_9 ara sıra gören oluyor
bu resimler çok gzL... Uzak diyarlara salmak gözleri yoLLar aşırı yalnızlığa yürümek... Karanlıkta bi gölge olmak.. Gerçekten farklı ve ilginç bi paylaşım teşekkür ederim...
Mesaja teşekkür eden:
delkray (29-06-07)
Eski 01-07-07, 13:02 Çevrimdışı   #20
Öğrenci

sewmıstım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Puanı:1
sewmıstım Herkese mesafeli
slm ben ilk kes yazıyorum sizeee benide aranıza kabul ederseniz m. olrummm