| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Aldatilmakmi olmekmi | |||
Ölsun daha iyi | | 7 | 31,82% |
Aldatsin ben onu affederim | | 2 | 9,09% |
Bi fikrim yok | | 13 | 59,09% |
| Oylayanlar: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | Aldatilmakmi Ölmesimi 1. Ölsun daha iyi ![]() 2. Aldatsin ben onu affederim ![]() 3. Bi fikrim yok Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl yani soru karmasası var bi kere kim aldatıyo kim ölüyo (:
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (10-06-08 Saat 00:12 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne hali varsa görsün...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (10-06-08) |
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umrumda deil ![]() aldatmışsa zaten ölmüştür ama yinede =) Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:77531 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Affetmem.. Bundan Büyük Ceza Olmaz Herhalde.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (10-06-08) |
| | #8 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aldatmazsa Adam Değil ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #10 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ona bişe yapmam, kendime zara veririm Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #11 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Anladin? Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA | |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölmesi iyi olmazzz ama aldatması hiç hiç iyi olmaz ![]() Alla göstermesin de bi şey olursa hiç olmazsa çaresizsindir o konuda ve kabullenirsin.. Ama aldatması öyle değil.. Bence ölmesi.. ( ama ölmesin yine de ilerki yıllardaki partnerimm (: ) ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok aldattım yalan sölemiyim ama asla ölmemi dilemedi ![]() ben de dilemem hiç kimse için "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok da umrumda,hani yasiyan bir insana karsi büyük bi öfke ile yasamaktsa, ölebilir,bir zahmet (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.180
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:20818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birbirimizi Aldata Aldata Geçiniriz(: Ölmesine Gerek Yok(: Gün Gelir Lazım Olur(: Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi.. Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan.. |
|
| | #17 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gebersin Beter Olsun (:
|
|
| | #18 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aldattımı zaten benim için ölmüş ne gerek bi daha ölsün.... ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.699
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendini balkondan aşağı atsın, elimi kana bulamasın ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |