| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alkol Tüketilmesi dinimizce yasaklanan içecek.Yasaklanmasının vardır hikmetleri. derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (28-09-08) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nedense dini yönü vurgulandığında aklıma erkan oğur'dan "ey zahit şaraba eyle ihtiram" parçasını getiren içecek.. ayrıca ameleliği yapılacak bir içecek değildir.. ameleliği yapılmadan içilmeli.. beğenileni içilmeli laf olsun diye değil.. bikaç çeşit smirnoff -bilhassa green apple- ile 1-2 tür bira leziz geldiğinden olsa gerek içilebilir olduğunu düşünüyorum.. ama geneli gereksiz.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #3 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abartmadan içtiğim içecek. ağzımızla içmek gerekir. fazlası zarar verir. limonlu bira vazgeçilmezim. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnasanın kafası bozuk ve ya mutlu oldugu zaman masa da yerını alın icicek : |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlızlığını tek paylaştığın içicek ![]() Mesela ben kola içince ona dert anlatamıyom ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şişede durduğu gibi durmayan, dozunu aşanları yoldan çıkaran içecek.
Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşam sıvısı "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 564
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4405 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eniştemin ateş suyu... ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #9 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.100
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insanların uğradığı duraklardan biri alkol... yaşadığı zamandan alıp götürmek için içilen abu hayat... ![]() bu resimde hayattaki yerini belli ediyor ... CEZALI ÜYE |
|
| | #10 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alkol Bütün Kötülüklerin Anasıdır Ana Gibi Yar Olmaz Lafını Hayatıma Sokarkan ALkol Yanında Bonus Olmustu (= Absolut + Mariachi + Bitter Limon Sheweps ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 810
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16908 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bıraktığım tek kötü huyum...
Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu... Ya kimin sayesinde oldu... Ağzı olan konuşuyor mu ne? |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayatımda bi kere kullandığım içecek türü begenmemiştim, digerlerini denicem Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arada bi içtiğim hep hasanlar yüznden tanıştığım ve kaynaştığım içecekler. malibu,bira,sek vodka,viski,rakı...kafa bozuksa iidir.genelde kıkırdamakla beraber gözlerimden yaşlar gelir.abartılmaması ve efendi gibi güvenilen bir yerde içilmesi tavsiye edilir... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #14 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuna 'ik' eklendiğinde kötü sonuçlar doğurabilir. Aylarca süren tedaviler, sinir krizleri, stres, güne onla başlamak gibi. Dengesizler içmemeli. Yasak felan olsun.
|
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 637
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dınden ote zararlı bıde yhane sahsen ben bılıorum tehlıke baska bısı degıl
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tıbbi dezenfektan, kokusu adamı ayıltmaya yardımcı oluyor... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |