Konu Seçenekleri
Eski 23-06-08, 18:52 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alkol

Tüketilmesi dinimizce yasaklanan içecek.Yasaklanmasının vardır hikmetleri.

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-09-08)
Eski 23-06-08, 20:33 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.472
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
nedense dini yönü vurgulandığında aklıma erkan oğur'dan "ey zahit şaraba eyle ihtiram" parçasını getiren içecek..

ayrıca ameleliği yapılacak bir içecek değildir.. ameleliği yapılmadan içilmeli.. beğenileni içilmeli laf olsun diye değil.. bikaç çeşit smirnoff -bilhassa green apple- ile 1-2 tür bira leziz geldiğinden olsa gerek içilebilir olduğunu düşünüyorum.. ama geneli gereksiz..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 24-06-08, 11:23 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
abartmadan içtiğim içecek.
ağzımızla içmek gerekir. fazlası zarar verir.
limonlu bira vazgeçilmezim.

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Eski 28-06-08, 11:24 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.209
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
İnasanın kafası bozuk ve ya mutlu oldugu zaman masa da yerını alın icicek :
Eski 28-06-08, 11:26 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

cinsherif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 764
Teşekkür etti: 137
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:872
cinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuşcinsherif üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Yanlızlığını tek paylaştığın içicek
Mesela ben kola içince ona dert anlatamıyom

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde.
Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde.
Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
Eski 26-09-08, 13:26 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.430
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12251
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
şişede durduğu gibi durmayan, dozunu aşanları yoldan çıkaran içecek.

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Eski 26-09-08, 13:28 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.644
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yaşam sıvısı

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 26-09-08, 14:57 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

Karmaşık - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.905
Teşekkür etti: 564
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4405
Karmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biriKarmaşık Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
eniştemin ateş suyu...

ßir Deli Remüşe Sevdalandım:

...Gündüzümde gecemdesin...
Eski 26-09-08, 15:45 Çevrimdışı   #9
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.667
Teşekkür etti: 3.100
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36556
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
insanların uğradığı duraklardan biri alkol... yaşadığı zamandan alıp götürmek için içilen abu hayat...

bu resimde hayattaki yerini belli ediyor...

CEZALI ÜYE
Eski 26-09-08, 15:49 Çevrimdışı   #10
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.864
Teşekkür etti: 1.979
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85924
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alkol Bütün Kötülüklerin Anasıdır
Ana Gibi Yar Olmaz

Lafını Hayatıma Sokarkan ALkol Yanında Bonus Olmustu (=

Absolut + Mariachi + Bitter Limon Sheweps

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 26-09-08, 16:09 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.123
Teşekkür etti: 810
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16908
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bıraktığım tek kötü huyum...

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu...

Ya kimin sayesinde oldu...

Ağzı olan konuşuyor mu ne?
Eski 26-09-08, 16:21 Çevrimdışı   #12
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hayatımda bi kere kullandığım içecek türü

begenmemiştim, digerlerini denicem

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 27-09-08, 21:23 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
arada bi içtiğim hep hasanlar yüznden tanıştığım ve kaynaştığım içecekler. malibu,bira,sek vodka,viski,rakı...kafa bozuksa iidir.genelde kıkırdamakla beraber gözlerimden yaşlar gelir.abartılmaması ve efendi gibi güvenilen bir yerde içilmesi tavsiye edilir...

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 28-09-08, 01:19 Çevrimdışı   #14
Stajyer
Figüranlar

alkolik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:618
alkolik ara sıra gören oluyoralkolik ara sıra gören oluyoralkolik ara sıra gören oluyoralkolik ara sıra gören oluyoralkolik ara sıra gören oluyoralkolik ara sıra gören oluyor
Sonuna 'ik' eklendiğinde kötü sonuçlar doğurabilir. Aylarca süren tedaviler, sinir krizleri, stres, güne onla başlamak gibi. Dengesizler içmemeli. Yasak felan olsun.
Eski 28-09-08, 01:20 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 994
Teşekkür etti: 637
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3032
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
dınden ote zararlı bıde yhane sahsen ben bılıorum tehlıke baska bısı degıl

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 28-09-08, 01:25 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.349
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tıbbi dezenfektan, kokusu adamı ayıltmaya yardımcı oluyor...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Konu Seçenekleri