| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Oyun Basit sor soruyu..Al cevabı ![]() ama dikkat et kızdırma ![]() İlk ben sorayım Ne zamandır burdasın 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #2 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ımm yaklaşık 1-2 hafta sanırım çıktığın var mı? evimde param çoktu cebimde param yoktu evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok peki senin araban varmı HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 527
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hyr Aşık mısın ?? Seni öylesine, buldum ki, Öylesine, kendimden fazla. Yalnız sensin gölgesiz, Ayrılmamacasına, yanımda... Akların arasında karan, Karaların ortasında akınla. |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırr yaşın kaç HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:13184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
19.5 ![]() adın ne_ Sabrı anlat bana... Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma Bir ışık yak aydınlansın ufuklarım Söyle ne vâkit sona erer bu amansız sınanma? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (20-09-08) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
kenan peki senin ismin ne HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:13184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buket bu forumu sewiiin mi(= Sabrı anlat bana... Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma Bir ışık yak aydınlansın ufuklarım Söyle ne vâkit sona erer bu amansız sınanma? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (20-09-08) |
| | #10 |
daha yeniim ama cok güzell okuomusun Sabrı anlat bana... Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma Bir ışık yak aydınlansın ufuklarım Söyle ne vâkit sona erer bu amansız sınanma? |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
ewet hem okuyorum hem çalışıyorum oss sınavına girdin mi HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #12 |
malesef ![]() sen Sabrı anlat bana... Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma Bir ışık yak aydınlansın ufuklarım Söyle ne vâkit sona erer bu amansız sınanma? |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
ewet girdim bilgisayar teknisyenliği bolumu okuyorum 2 yıllık dışardanda 4 yıllık işletme peki sen hangi bolumu duşunuyorsun HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #14 |
türkce öğrt hiç bsikletten düştün mü Sabrı anlat bana... Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma Bir ışık yak aydınlansın ufuklarım Söyle ne vâkit sona erer bu amansız sınanma? |
|
| | #15 |
| Rektör ![]()
çoook yakındada motor kazası yaptım ![]() peki hangi sınıftasın HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim sinifim yok,sinif minif tanimam ![]() bu soruyu gecelim..alta kim gelicek bilmiyorumki: ![]() beni nasil bilirsin? ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
çokk iyi bilirim ![]() nerde oturuyorsun (şehir olarak) HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kocaeli ![]() Sen nerde oturuosun Seni öylesine, buldum ki, Öylesine, kendimden fazla. Yalnız sensin gölgesiz, Ayrılmamacasına, yanımda... Akların arasında karan, Karaların ortasında akınla. |
|
| | #19 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.167
Forum Gücü: 249 Forum Puanı:92467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | antep yazları ise uşak ![]() alttaki oruç musun "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:4057 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ![]() Alttaki mutlu msuunnn ?? Seni öylesine, buldum ki, Öylesine, kendimden fazla. Yalnız sensin gölgesiz, Ayrılmamacasına, yanımda... Akların arasında karan, Karaların ortasında akınla. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |