| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | Altın Madencisi Oyun kılavuzu ; altın madencisi oyunundaki amaç altınları halat sayesinde toplamaktır.ilk bölümü geçmek için 650$ lık altın toplamanız gerekmektedir.bölüm arttıkça toplamanız gereken altın sol üst köşede [goal] adı altında belirtilmiştir.bölüm atlarken topladığınız paralar ile dinamit vb. şeyler alabilirsiniz. kontroller:halatı aşağıya sarkıtmak için klavyedeki ok tuşlarından [aşağı] olanını kullanıyorsunuz.aldığınız dinamit vb. şeyleri kullanmak için de [yukarı] tuşunu kullanıyorsunuz. Tıkla ve oynamaya başla Kaçıncı levele geçtiğinize dair resim ekleyebilirsiniz Yok imza falan!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Sadness (04-08-07), YıLdız_GöZlÜm (03-08-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayy bunu ben cok seviyorum arada bir firsat bulursam oynuyorum favorilerim icindedir tesekürler paylasim icn |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() 10.levelde takıldım ben sizi bilemem Yok imza falan!!! |
|
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sıkıyor ama biyerden sonra Teşekkürler ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 720
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çook sevdim..(: |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 615
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2962 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
züpperr
Çocuklar Öldürülmesin Şeker de Yiyebilsinler... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |