| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Anketlere oy kullanır mısınız? | |||
| Evet kullanırım | | 33 | 89,19% |
| Hayır kullanmam | | 1 | 2,70% |
| Sosyal kullanıcıyım | | 3 | 8,11% |
| Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.736
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:48742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahanda kullandim itiraf edeyim çok zordu soru ![]() ![]()
Elveda |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu soruya hayır diyen kendiyle çelişir söyliyim ![]() Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.736
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:48742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dusunmedi degilim anca bakdim ki ben dusunur degilim ![]() ![]()
Elveda |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:5346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şıklarımdan birini uçurmuşlar ama önemi yok. Kalan seçenekler de epey zor ((: |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.407
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:21925 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ankette verebileceğim cevap mevcutsa kullanırım... Ey Türk Beyleri , Milletim, İşitin! gök çökmedikçe,aşağıda yer delinmedikçe Türk Ulusu senin ülkeni kim alabilir? Töreni kim bozabilir? ![]() Allah onlara Türk adını verdi ve onları yeryüzüne hakim kıldı..! |
|
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 11.867
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:120884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse hayir dememis neden acaba ![]() ben diyim :p derin.. ![]() En Büyük Asker Bizim Asker! ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.757
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:46048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sosyolog olmama ragmen itiraf etmeliyim ki .. genelde kullanmam.. öyle kötü aliskanliklarim yoktur ![]() kendi ego mu tatmin etmek amacli yorum yazma meraklisiyimdir cogunlukla.. acik konusayim mi ? .. - bu ankette de seceneklere bakmadim ! ![]() .yL |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 1.354
Forum Gücü: 148 Forum Puanı:54936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | suss!.... düsünüyorum! Ses Etme =) Cık Git Bu konudan ![]() Sosyolog mus mus mus Pilardo Topları Asosyal Mi ![]() Imza Arıyorum (: Rep Ödüllü :p Figüranlar Liderlik Başvurusu Fikirleriniz Bizim Için Önemli ! - Gök Taşı Yağıoo Kaçııııınnnnnn - Yok Lo O Bizim Götü Sülüman Özlemiş Yanıma Gelio ![]() |
|
| | #10 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.757
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:46048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hayirdir fatihskoo.. kafan güzel galiba ![]() ayrica .. sen susssana bi ![]() .yL | |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 1.354
Forum Gücü: 148 Forum Puanı:54936 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fatihskoo.. O Nea Bea =) Şisko Fatih Gibim =)) Susam Hadi Coook Coook Coookk Büyüğümsün Hörmet Eder Ellerinden Öperim ![]() Imza Arıyorum (: Rep Ödüllü :p Figüranlar Liderlik Başvurusu Fikirleriniz Bizim Için Önemli ! - Gök Taşı Yağıoo Kaçııııınnnnnn - Yok Lo O Bizim Götü Sülüman Özlemiş Yanıma Gelio ![]() |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 18.118
Forum Gücü: 201 Forum Puanı:81130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç affetmem ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 120
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet kullanırım derin.. üf.. |
|
| | #14 | ||
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:11 ![]() | Anketine göre değişir : ) Ama genel olarak kullanırım ![]() Alıntı:
Alıntı:
Fikrimin İnce Gülü | ||
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.088
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6653 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kullanırım.kullanırsam yorum da yazarım=) deli gibi doldu tasti askin ustume herkes karsi bu gidisime ver elini öyle durma hadi gulumse zaten herkes baksin kendi isine ! |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilgimi çeken bölümler olursa kullanırım.yorum yazmadanda geçmem şeki a da olduğu gibi. ![]() ViCDanLa birLikte, $eReF ararim ben sevdikLerimde HerzaMan Dogru DeiLdir eLBeT seCiMLeRiM ......Zaman GeLiR...... ....SeReFSiZLeRiDe SeVeRiM.... |
|
| | #17 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kullanirim Genelde ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 150 Forum Puanı:62929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kullanırım.. . Ben insan değil - mişim , mutlu edemez - mişim seni ! Zamansız gider - mişim, yarım bırakır - mışım, sonları hiç sevmez - mişim Ama ben çok, çok, çok aşığım aşığım sana .. ![]() |
|
| | #19 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 474
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evt kullanırım _buse_ ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' yeşiLciLer grubu |
|
| | #20 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.791
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:16775 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buraya yazdığıma göre kullanıyormuşum demekki ![]() [Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik Türk Tarihi, Hepimizin tarihidir... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |