| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | araç çubugundakilere tıklayamıyorum araç cubugu deniliyor herhalde oraya ![]() ya simdi msn filan açıyorum masaüstünden sağ alt köşieye atıyor oradan ise tıklanmıyor ne sağ basıyor ne sol ama ses açma seyine tıkladıgımda tıklanıyor ![]() aynı şey bulutut için de geçerli ![]() yardım edin bana ![]() lütfen ![]() ama lütfen ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:29694 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mause araç çubuğu üzerindeyken sağ tık araç çubuklarına baktığınızda hızlı başlat seçeneğinin işaretli olması gerek.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | kussmuk (06-04-08) |
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya hadi bişi diyin msn açmam gerek ![]() işaretli bu arada bigbang :( ![]() geyik yapacağınıza gelin yardım edin yaa ![]() yarım saate kadar msn açmam gerek ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.413
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ctrl + alt + del Karsındakı Ekran'da İşlemleri Tıkla msnmsgr.exe Yazanı Secıp Gorevı Sonlandır De Sonra Tamam De Yenı Bı Msn Ac Dırek Makıneyi Resetlesende Sorun Kalkar =) Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 70 Forum Puanı:29694 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mesela msn yi başlat => programlar kısmından açmayı denedinizmi?Oradan açılıyorsa en azından sorunun neden kaynaklandığını anlayabiliriz..Birde "farklı çalıştır"dan kullanıcı seçerek çalıştırmayı deneyin.. |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | storm yaptım dediğini ![]() bugun oldu zaten bu da 10 defa resetledim nerdeyse ![]() bigbang bi deniyim dediğini yok olmadı hepsinde atıyor araç cubuklarına mause da sorun var desem diğer işlemleri yapmazdı msn den de değil bence sorun bulutut da aynı şekilde çünkü |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ctrl + alt +del Yap Islemler De Kullanıcı Ismını Tıkla Islemler Kısmında Calısan Butun Programları Gorecegım Sekılde + Baslat Cubugu We Sol Alt Dedıgın Saatın Oldugu Yerın Gorunecegı Sekılde Bır Resım Alıp Wer Bı Bakayım (: Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
|
| | #8 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bıyır ağam bak hele olmusmudur ![]() niye küçüldü bu ![]() http://img86.imageshack.us/img86/4820/53852828ez4.jpg |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NoteBook Mu Bu ? (: Kırmızıyla Kapadıklarımı SOnlandır taskmgr.exe Dosyasını En Son Sonlandır Sonra Tekrar Msn Ac http://img239.imageshack.us/img239/2...2828ez4wi6.jpg Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmadı abi yine ![]() |
|
| | #11 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kussmuk :p Bilgisayarına spy girmiş. Spy ne dersen kötü bişi hele bide pc'ne girmişse Bunu indir, kur, güncelle sonra bi tam tarama yaptır sorunun çözülür (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten belliydi bişiyin girdiği ![]() durmadan takılıp duruyot ![]() teşekkür ederim sadness ![]() |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağam indirdim kurdum ama takılıyor ![]() windoows system32 midir nedir ona gelince takılıyo ![]() atıcam simdi pc yaa ![]() |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendini pencereden at gitsin ßosuna uqrasma :p ![]() Victor Hugo. |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yaa su bilgisdayarı satıyım da laplapa alıyım ben iyisi ![]() satılık pc var arkadaslar hiç sorunu yoktur ![]() tamam geyik yasak burada ![]() ben yeni üye oalrak bütün kuralları okudum içtim yedim simdide size kusuyorum bilgilenin diye ![]() |
|
| | #16 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ona gelice iptal et pc' yi yeniden başlat :p takılmaması gerek. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaaa abi kesin çözüm yaptım format attım ![]() ya senin yüklediğin teme neydi mozilla da ![]() |
|
| | #18 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya bi de sormusken bişi sorucam teme indirdim xp için şimdi kasmıyor ama ilerkde kasar mı ![]() sen yaz ben gelince okucam gittim |
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.391
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:96088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kasar [yani spy girerse benim pc gibi kiytirik pc'n var üstellik ooo bittin sen (: And as the hands would turn with time.. I'd always say that he was mine.. I'd turn and lend a smile (: to say that she's gone.. But in a whisper I arrive.. and dance into your life.. Like a music melody, like a lovers song.. ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |