| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Arapça Öğrenimine Yardımcı Derlemeler Arapça Öğrenimine Yardımcı Derlemeler Arapça Fontlar Arapça Öğrenemine Yardımcı olabilecek 29 pdf dosyası Arapça Kelimeler Arapça Konuşma Örnekleri Arapça Öğreniyorum.chm Arapça'da Cümleler ve Kuruluş Yollarının Özeti Arapçanın Önemi Kurandan Kıssalar Muhtelif Metinler Kelime Dersleri http://rapidshare.com/files/90104263/arapca.rar.html Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lazım olucak heralde. Hani cennetin dili arapça ya. Öğrenmek lazım... Teşekkürler... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |