| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | arkadaşlar arkaya doğru ilerleyebilir misiniz?
Özellikle halk otobüsünde iğne atsan yere düşmiycek şekilde olmasına rağmen müavin dingilinin veya ön tarafta binmeye çalışan dingil herifin kullandığı münasebetsiz cümle; muavin; -arkadaşlar arkaya doğru ilerleyin lüften.. ve ya -arkadakiler ortada birikme yapma..açıl açıl yolcu; -nereye ilerleyecez be kardeşim otobüsün üst katını yaptınızda bizmi gitmedik. veya -üst üste mi çıkalım kardeşim gibi.. insanın o sırada kafayı gömesi geliyor muavine opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.323
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İçerdeyken hava hoş tabi Bu otobüse 20 kişi daha sığar kardeşiiiimm ![]() Garip bir durumdur hakikaten. Önden bu sözcük geldiğinde tepki aynıdır. -Yer varda bizmi gitmiyoruz! Olayın sonrasıda var tabi... Orta ve arka kapılar açılır dışarda kimse kalmaz o sıkışıklığa girmek istemeyenler dışında.. "Neymiş efendim muavin ve dışardakiler haklıymış." Gelde bunu dalağı böbreği içine kaçana anlat ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (25-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.928
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dolmayan O Arabalar ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayserıdeyız arkdakıler bıraz ılerlesın sıkısın felan dedı sogor bende arkdakılerden arkdan cıkcalar abı daha fazla gıdemıyoruz dedım mıllet yarıldı sanırım komıklık yapmısım ama ben cok sınırlı bı sekılde solemıstım Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.640
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:31155 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | otobüsde oturan yolcu sayısı 33 ayakta yolcu sayısı 66 gibilerinden şeyler yazar muavin bunu uptade eder ama oturduğu yerden oturan 33 ayakta 166... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #6 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.647
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allahım ne gıcık bir olaydırr ![]() hele otobüs tıklım tıklım olur adım atacak yer kalaz 2 sn bi rica edersin millete lütfen arkaya doğru iler misiniz die ooff ![]()
|
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şöför:arkaya dogru yürüyelim beyler Sıkışık vatandaş: madem yürüyecektik otobüse neden bindik gibi bi rivayet de dolasır ortalıkta.. ankara otobüslerinin değişmez mottosudur ayrıca Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (25-08-08 Saat 14:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _osiris_ (26-08-08) |
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 818
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çok sinirr ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #9 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. | |
|
| | #10 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.223
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her seferınde nereye ılerleyelım kardesım ust uste mı bınelım denılır ama her seferınde arkaya dogru ılerlenır "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.032
Forum Gücü: 85 Forum Puanı:29966 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İçinden küfür etmene sebep olan söz...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #12 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her seferinde deLi oLduğum bi durum... şoferLerin yer kavramı farkLı sanırsam ![]() bu yüzden metroyu we tramwayLarı daha çok tercih ediyorum... yaşasın rayLı hayat Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o ilerlemenin hiçbi zaman sonu gelmez..
Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.933
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:43182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en sevmediğim durumlardan biri o lanet muavin otursun emir yağdırsın, biz sıkışalım ![]() yookk yaaaa Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |