Konu Seçenekleri
Eski 25-08-08, 13:59 Çevrimdışı   #1

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.309
RepForum Gücü: 305
Forum Puanı:139847
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
arkadaşlar arkaya doğru ilerleyebilir misiniz?

Özellikle halk otobüsünde iğne atsan yere düşmiycek şekilde olmasına rağmen müavin dingilinin veya ön tarafta binmeye çalışan dingil herifin kullandığı münasebetsiz cümle;

muavin;
-arkadaşlar arkaya doğru ilerleyin lüften..
ve ya
-arkadakiler ortada birikme yapma..açıl açıl
yolcu;
-nereye ilerleyecez be kardeşim otobüsün üst katını yaptınızda bizmi gitmedik.
veya
-üst üste mi çıkalım kardeşim
gibi..

insanın o sırada kafayı gömesi geliyor muavine

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
мєяνє (26-08-08), MareNostrum (25-08-08), Snorland (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:08 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.950
Teşekkür etti: 15.323
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181403
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
İçerdeyken hava hoş tabi Bu otobüse 20 kişi daha sığar kardeşiiiimm

Garip bir durumdur hakikaten.
Önden bu sözcük geldiğinde tepki aynıdır.

-Yer varda bizmi gitmiyoruz!

Olayın sonrasıda var tabi...
Orta ve arka kapılar açılır dışarda kimse kalmaz o sıkışıklığa girmek istemeyenler dışında..
"Neymiş efendim muavin ve dışardakiler haklıymış."
Gelde bunu dalağı böbreği içine kaçana anlat

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:09 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.729
Teşekkür etti: 1.928
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82189
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Dolmayan O Arabalar

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:10 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
kayserıdeyız arkdakıler bıraz ılerlesın sıkısın felan dedı sogor bende
arkdakılerden arkdan cıkcalar abı daha fazla gıdemıyoruz dedım mıllet yarıldısanırım komıklık yapmısım ama ben cok sınırlı bı sekılde solemıstım

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Mesaja teşekkür eden:
Opeth (25-08-08)
Eski 25-08-08, 14:22 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.825
Teşekkür etti: 2.640
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:31155
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

otobüsde oturan yolcu sayısı 33

ayakta yolcu sayısı 66

gibilerinden şeyler yazar muavin bunu uptade eder ama oturduğu yerden oturan 33 ayakta 166...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 25-08-08, 14:26 Çevrimdışı   #6
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.386
Teşekkür etti: 1.647
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20639
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Allahım ne gıcık bir olaydırr
hele otobüs tıklım tıklım olur adım atacak yer kalaz
2 sn bi rica edersin millete lütfen arkaya doğru iler misiniz die ooff

UYAN...Dostum Uyan...

Eski 25-08-08, 14:27 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şöför:arkaya dogru yürüyelim beyler
Sıkışık vatandaş: madem yürüyecektik otobüse neden bindik

gibi bi rivayet de dolasır ortalıkta..
ankara otobüslerinin değişmez mottosudur ayrıca

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (25-08-08 Saat 14:29 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
_osiris_ (26-08-08)
Eski 25-08-08, 14:39 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.626
Teşekkür etti: 818
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10709
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

çok sinirr

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 25-08-08, 15:12 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şöför:arkaya dogru yürüyelim beyler
Sıkışık vatandaş: madem yürüyecektik otobüse neden bindik
sevdim bunu

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 25-08-08, 23:50 Çevrimdışı   #10
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.579
Teşekkür etti: 1.223
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
her seferınde
nereye ılerleyelım kardesım ust uste mı bınelım denılır ama her seferınde arkaya dogru ılerlenır

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 25-08-08, 23:54 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.101
Teşekkür etti: 3.032
RepForum Gücü: 85
Forum Puanı:29966
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İçinden küfür etmene sebep olan söz...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 26-08-08, 12:30 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Her seferinde deLi oLduğum bi durum...

şoferLerin yer kavramı farkLı sanırsam

bu yüzden metroyu we tramwayLarı daha çok tercih ediyorum...

yaşasın rayLı hayat

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 25-09-08, 15:19 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.430
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12251
nesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmışnesquik Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
o ilerlemenin hiçbi zaman sonu gelmez..

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Eski 25-09-08, 15:21 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.870
Teşekkür etti: 3.933
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:43182
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
en sevmediğim durumlardan biri
o lanet muavin otursun emir yağdırsın, biz sıkışalım

yookk yaaaa

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Konu Seçenekleri