| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana |
| | #2 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nerdensin? Yaşın Kaç?? Hangi Takım?? |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 355
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1621 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben e-dana'dayım ![]() süper bir ortam olduğu için herzaman dostluğumla burdayım ![]() |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 355
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1621 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sıkıcı soru bunlar pöff .. |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana[/size] [/color][/center][/font][/quote] Her fırsat ßuLduqumda. internetin olduqu her yerde. AiLe ortamini Gördüğüm icin. Her zaman. en iyi sekiLde e-dana : ) Victor Hugo. |
| | #6 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1464 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hastahanede olduqum icin CvpLAri ßuqun vermek zorunda kaLdim kusuruma ßakmayin.. karadenizde üNye adinda güzeL 1 iLcedenim.. yasim 22 Taßiki GalataSaray : ) Victor Hugo. |
| | #7 |
| Profesör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 563
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isim? en sevdiğin yazar? ![]() . <3B<3H oyunun adı aşk ,kan ve gül,, sen katilsin bense maktül,, çek hançerini!! son kez öp ve beni öldür!!! "Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu" ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
| | #8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 11.707
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:118823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |