| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | avatar ebatları büyütülsün
sayın yönetici arkadaşlar avatar boyutlarını biraz daha büyütürseniz sevinirim.150x150 yi aşmamak üzere büyütülmesini arzuluyorum.avatarımı yükleyebilmek için boyutunu küçültmek zorunda kaldım ve bu nedenle de resmim orjinali gibi tam çıkmadı.site yetkilisi arkadaşlarımca umarım talebim kabul edilir.saygılarımla
|
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avatar ebatlarınızı büyütebilmek için bir yol var. Paylaşımlarınızı gerekli seviyeye çıkardığınız takdirde Özel Üye Grubu na üye olmanız mümkün. Siz kendinizi yeterli gördüğünüzde Özel Üye Müracaat başlığına ricanızı belirtseniz yeterli. Özel Üye Grubu Üyesi olmanız durumunda Avatarlarını Maximum Resim ebatı 140 x 140 Pixel ve 14,9 KB sınırına yaslayabilirsiniz. |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence Forumun İçeriği avatar boyutlarından daha önemli , eğer içeriğe kısa sürede ulaşıyorsam avatarımın boyutu benim için hiçde önemli değil . ben hızdan memnunum ve diğer forumlarıda biliyoruz sınırsız imzalar haraketli avatarlar falan 1 saat içeriği görmeğe çalışmak için beklemek zorunda kalıyoruz . böyle iyi arkadaşlar bence karıştırmayalım .
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | _Okyanus_ (07-11-07) |
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.798
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:95385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle katılıyorum The King
bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #5 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle doğru sölüyorsun sitenin hızı daha önemli avatarın diil yaptığın paylaşımlar önemli
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben cok konu açarsam eğer peki; özel üye olup hareketli gif koyabilirmiyim profilime ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒ ██████████████ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ████████▒▒▒▒██ Tek Millet Tek Devlet Tek bayrak Tek Dil Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #7 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır koyamazsın die biliorum çünkü atminde bilem yok gifli olanlar
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |