Konu Seçenekleri
Eski 07-09-07, 23:11 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 10.068
Teşekkür etti: 7.982
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bakalım siz hangisini göreceksiniz!!!!

ihtiyar mı yoksa bi çift mi

bakalım siz hangisini göreceksiniz!!!!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
BlueShadow (28-09-07), hayalim8823 (20-03-08), rebelişko (04-03-08)
Eski 08-09-07, 08:20 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

dainty - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 807
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2835
dainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyordainty çevresinde seviliyor
ikiside
Eski 08-09-07, 10:51 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İhtiyar

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 08-09-07, 10:54 Çevrimdışı   #4
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
ben çifti göremedim
Eski 08-09-07, 10:55 Çevrimdışı   #5
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.013
Teşekkür etti: 6.793
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:33955
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ikisi de...

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 28-09-07, 09:18 Çevrimdışı   #6
Öğrenci

BlueShadow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
BlueShadow Herkese mesafeli
Ben ikisinide gördüm
Eski 03-10-07, 18:47 Çevrimdışı   #7
Asistan

şarapnell - ait Avatar
Genel Mesajlar: 403
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2343
şarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyorşarapnell çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
normal bi şekilde önce ihtiyrı gördüm biraz dikkat ettim çiftleri gördüm az daha uğraştım neler gördüm neler hatta bi ara aston martinle ferrari kafa kafaya çarpışmış gibi gördüm ama o bi anlıktı..şimdi sahilde güneşlenen bi kız görüyorumD:

BEN İMZA NEDİR BİLMEM BEYİM PARMAK BASSAM OLUR MU_?
Eski 06-10-07, 11:31 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Junior_Muftu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 873
Teşekkür etti: 880
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2031
Junior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ikisi de.

314 - нαѕαη™
Eski 19-12-07, 19:17 Çevrimdışı   #9
Stajyer

jamesbond00067 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 32
Teşekkür etti: 1
Forum Puanı:1
jamesbond00067 Herkese mesafeli
ya ben çifti göremedim
Eski 19-12-07, 19:19 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu resimleri biliyorum çok güzeler yaa
muhteşem dedikleri şey böyle bişey olsa gerek

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 03-03-08, 18:09 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genç Kuvvet

Esrarengizz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
Esrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEsrarengizz tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ikisidee
Eski 03-03-08, 18:14 Çevrimdışı   #12
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ihtiyar (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 03-03-08, 19:12 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

HeLBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.715
Teşekkür etti: 737
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:8069
HeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaHeLBoY buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
ikiside
Eski 03-03-08, 19:14 Çevrimdışı   #14
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ya ben baktım baktım baktımmmmmm sadece ihtiyar gördüm

benim gözLerde mi sorun var

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 04-03-08, 14:06 Çevrimdışı   #15
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
ikisinide gördüümm

...

Nabeeerrr=)
Eski 04-03-08, 14:31 Çevrimdışı   #16
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
oley ikisinide gördüm

Eski 04-03-08, 14:34 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yazmasan ihtiyarı görürdüm sadece ama dikkat edince çiftide gördüm

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 04-03-08, 14:36 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genel Mesajlar: 7.672
Teşekkür etti: 1.433
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:23470
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
görmeyin öpüşüyolar

ayıp olar

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 04-03-08, 14:39 Çevrimdışı   #19
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
ikisinide göremeyince ne oluyor
Eski 04-03-08, 14:44 Çevrimdışı   #20
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Görmeyenlerin gözüne sokıyım bari

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Konu Seçenekleri