DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 23-09-08, 23:00 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.144
Teşekkür etti: 1.013
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:14427
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
dikkat Bakarsinizmi*Birtane*acaba*:P

Ps2yi kullaniyordum ..Arkadaslarimin israri üzerine Ps3ü indirdim..
Cs3ü kurmadan önce Ps2ye ait tüm dosyalari Bilgisayarimdan sildim..
Ps3ü suan kurdum ama kisa bir acilip geri kapaniyor..
Acababu konuda bana yardim etcek biri varmi .?!?

Kutu kutu pense elmamı yerse

içimdeki çocuk geriye dönse

Eski 23-09-08, 23:02 Çevrimiçi   #2
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende bi tane pc var sadece onu kullanıyorum

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 23-09-08, 23:04 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
GamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmışGamzeL.im Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende bi tane pc var sadece onu kullanıyorum
Espirimiydi bu ya
PC derken
Ben Photoshoptan bahsetmistim ama

Eski 23-09-08, 23:14 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Neden bakmiyorsunuz buraya yaaa

Eski 23-09-08, 23:16 Çevrimdışı   #5
Stajyer

Asghum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Asghum Herkese mesafeli
Arkadaşım ßen Ps3 ExiT kuLLanıyorum ama Bilgisayarımda Ps2 YükLü.
Öncelikle Ps2 Kurulu ise sildiğinde "C" de Adobe Dosyaları kalıyor onları sil tamam mı?
Bu arada Cs3 exiT kuLLan ama Bilgisayarına Ps2 kur derim Hadi koLay geLsin.
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (23-09-08)
Eski 23-09-08, 23:21 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Tesekkür ederim ama "C"de bir tane bile Adobe dosyasi kalmadi arkadasim..
Sadece CS3e ait bir Adobe dosyasi var..
Püüf anlamadm gitti yinede tesekkür ederim arkadas (:

Eski 23-09-08, 23:52 Çevrimdışı   #7
Stajyer

Asghum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Asghum Herkese mesafeli
Bak sistemden bır program yada dosya kaldırdığın zaman, makınanın reset atmasına ızın ver. Dosyaların tumunun sılındıgınden emın olmadan yenı surum kurma. Sıl herseyı Ps ıle alakalı sonra bır "C"yı kontrol et. Ondan sonra yeniden kur. Ama dediğim gibi Cs3 Exit kuLLan program gıbı ozellıklerı yıyor ama Program yukler gıbı yuklemıyorsun. Ayrıyeten PS2 var ıken de Ps3 u kullanabılıyorsun. Rıca ederım.
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (24-09-08)
Eski 24-09-08, 00:47 Çevrimiçi   #8
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.547
Teşekkür etti: 2.833
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:46479
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Adobe nin diğer programları ile birlikte kullanıyorsan Ps.u bazen Adobe nin aziziliğine uğruyorsun...Daha evvel kullandığın Adobe ürünü var ise kayıt defterinden kırıntılarını temizlemelisin..İyi bir Uninstall programı ile de register temziliği yap ve bu arada program kalkmadıysa remove seçeneğiyle programı tamamen sil..Program ekle/kaldırdan daha evvel Adobe ürünü kaldırdıysan büyük ihtimal sorun yaşarsın...Komplike sistem dosyalarını Uninstall programı ile kaldırmalısın..Kolay gelsin..

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (24-09-08)
Eski 24-09-08, 02:06 Çevrimiçi   #9
Asistan

FuRKaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 189
Teşekkür etti: 76
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:556
FuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyorFuRKaN ara sıra gören oluyor
arkadasin dedigi gibi regedit'ten dosyalarini silersen sorun duzelebilir.Ayrica kirik cs3 kullaniyorsan kullandigin ilacda da bi sorun olabilir.
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (24-09-08)
Eski 24-09-08, 03:58 Çevrimiçi   #10
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.004
Teşekkür etti: 1.280
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9664
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Büyük olasılıkla dosya bozuktur başka bir kaynaktan indirip kurmayı denemelisin

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (24-09-08)
Eski 24-09-08, 07:00 Çevrimdışı   #11
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 292
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1273
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
buyur bunu kullan aktivasyon gerektirmiyor direk kur türkçe yamasını kurunca Adobe PS CS3 otomatik kırılacak
ve Extended olacaktır!dosyada bilgi var zaten (İNDİR) umarım işine yarar da indirirsin uploadım boşa gitmez

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL.im (24-09-08)

Konu Seçenekleri