| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Ps2yi kullaniyordum ..Arkadaslarimin israri üzerine Ps3ü indirdim.. Cs3ü kurmadan önce Ps2ye ait tüm dosyalari Bilgisayarimdan sildim.. Ps3ü suan kurdum ama kisa bir acilip geri kapaniyor.. ![]() Acababu konuda bana yardim etcek biri varmi .?!? ![]() Kutu kutu pense elmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse ![]() |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.428
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bi tane pc var sadece onu kullanıyorum . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.013
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:14427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Espirimiydi bu ya ![]() PC derken ![]() Ben Photoshoptan bahsetmistim ama Kutu kutu pense elmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse ![]() |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:14427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden bakmiyorsunuz buraya yaaa Kutu kutu pense elmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Arkadaşım ßen Ps3 ExiT kuLLanıyorum ama Bilgisayarımda Ps2 YükLü. Öncelikle Ps2 Kurulu ise sildiğinde "C" de Adobe Dosyaları kalıyor onları sil tamam mı? Bu arada Cs3 exiT kuLLan ama Bilgisayarına Ps2 kur derim Hadi koLay geLsin.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | GamzeL.im (23-09-08) |
| | #6 |
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:14427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tesekkür ederim ama "C"de bir tane bile Adobe dosyasi kalmadi arkadasim.. Sadece CS3e ait bir Adobe dosyasi var.. Püüf anlamadm gitti yinede tesekkür ederim arkadas (: Kutu kutu pense elmamı yerse içimdeki çocuk geriye dönse ![]() |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Bak sistemden bır program yada dosya kaldırdığın zaman, makınanın reset atmasına ızın ver. Dosyaların tumunun sılındıgınden emın olmadan yenı surum kurma. Sıl herseyı Ps ıle alakalı sonra bır "C"yı kontrol et. Ondan sonra yeniden kur. Ama dediğim gibi Cs3 Exit kuLLan program gıbı ozellıklerı yıyor ama Program yukler gıbı yuklemıyorsun. Ayrıyeten PS2 var ıken de Ps3 u kullanabılıyorsun. Rıca ederım.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | GamzeL.im (24-09-08) |
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.833
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:46479 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adobe nin diğer programları ile birlikte kullanıyorsan Ps.u bazen Adobe nin aziziliğine uğruyorsun...Daha evvel kullandığın Adobe ürünü var ise kayıt defterinden kırıntılarını temizlemelisin..İyi bir Uninstall programı ile de register temziliği yap ve bu arada program kalkmadıysa remove seçeneğiyle programı tamamen sil..Program ekle/kaldırdan daha evvel Adobe ürünü kaldırdıysan büyük ihtimal sorun yaşarsın...Komplike sistem dosyalarını Uninstall programı ile kaldırmalısın..Kolay gelsin..
|
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 76
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasin dedigi gibi regedit'ten dosyalarini silersen sorun duzelebilir.Ayrica kirik cs3 kullaniyorsan kullandigin ilacda da bi sorun olabilir.
|
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.280
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük olasılıkla dosya bozuktur başka bir kaynaktan indirip kurmayı denemelisin
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buyur bunu kullan aktivasyon gerektirmiyor direk kur türkçe yamasını kurunca Adobe PS CS3 otomatik kırılacak ve Extended olacaktır!dosyada bilgi var zaten (İNDİR) umarım işine yarar da indirirsin uploadım boşa gitmez Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |