| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | bana Gelen Bir mesaj... Allah rızası için 'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 'Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar senden aslâ hoşnut olmazlar.' Bakara COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:.... Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!) Alttaki yazının tercümesi:'COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!''' ![]() Biliyormuydunuz ? Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını... Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini... Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını... ![]() ![]() ![]() ![]() 'İnsanlar içerisinde, müminlere en şiddetli düşman olarak yahudileri bulursun.' (Mâide: 82) ![]() ![]() ![]() ![]() 'Allah katında din İslâm'dır.' (Âl-i imrân: 19) 'Ey iman edenler! Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları dost edinmeyin.' (Mümtehine: 1) ![]() ![]() 'Şüphesiz ki kâfirler sizin apaçık düşmanınızdır.' (Nisâ: 101) 'Eğer onların güçleri yetse, sizi dininizden döndürünceye kadar size karşı savaşa devam ederler.' (Bakara: 217) ![]() KATLİAM HATIRASI! ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | djmust (27-03-08), ferdane (28-03-08), HeaveN| (27-03-08), HeLL's AnGeL (27-03-08), J.Mengele (27-03-08), Tuğrul Bey (26-03-08), ufuk_08 (27-03-08), YaGMuR_CiNi (27-03-08), Şidaam (27-03-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı bana da geldi imam olan hala oğlum çok gönderiyor böyle mailleri. zaten uzun süredir kola falan içemem mekdanılsın yoluna gşrmem iyice tiksindirdi. bilenler bilmeyenlere anlatmalı. bir de şöyle bir şey var pepsinin açılımıyla ilgili: Pay E Peni Save Israel diye duymuşsunuzdur.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (27-03-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynı mail banada geldi hemde defalarca.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle saçma sapan, kin ve düşmanlığı güden örümcek kafalıların ortaya çıkardığı eylemleri ortalığa sunmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Tabi bu durumun islam ile(sözde) iç içe olan yada öyle bir görüntü veren kişilerce yapılması da gayet vahim. İnsanları ve bilinçsiz beyinleri böyle kötü yollarla bir birine düşman eden eylemlerden vazgeçilmeli. Kötü amaçlara hizmet eden kesimlerin ürünü olan malları almak pekala protesto edilebilir ancak konunun ilk başındaki yazıda yer alan: Allah rızası için 'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51) Saçmalığına tamah edilmemeli. Bu gibi durumlar acizlerin ve kendi hesabına yol çizenlerin ellerinde şekillendirilirse felaketlere varcak insanlık suçlarının ortaya çıkmasına sebep olabilir. Sakın unutmayınki: İslam da düşmanlık yoktur! Ne ırk düşmanlığı nede Yahudi ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | ALoNe CoVBoY (27-03-08), Çaylak_ (27-03-08), Marcus T.CICERO (27-03-08), MareNostrum (27-03-08), pavel (27-03-08), Yσкє∂!¢! (27-03-08), YaGMuR_CiNi (27-03-08) |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
coca colanin yazilisina bak.. yok yahu bu kadar ince dusunulecegini sanmiyorum ![]() abartilmis bircogu , dusmanlik kin sokuyolar milletin içine |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.896
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:93700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlaşılan o ki "duyuru"dan ziyade tartışılması gereken bir konu. "Diğer tartışmalar"a taşındı |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #8 | |
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Fakat bunlar yahudi yarını benden senden çok düşünürler zaten o kadar ince düşünmeleri sayesinde dünya ellerinde... vede bir çogu gerçek Araştırısanız bulabilirsiniz... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #10 | |
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Pardon yineyanlışlıkla tşk ettim öncelikle islam ile iç olan biri sözde olsam bile Bunu Sadece kafa karıştırmak için deil Gelen maili Arkdaşlarımla Paylaşmak için açtım. Burda örümcek kim oluyor??? senin saçma dedigin Ayet tir orda maide 51 yazıyor görmüyormusun??? Ayrıca mescidi Aksa Gerçekten yıkılıyor Bunu Show haberde vermişti... Yazılanlar Hepsi gerçek arasında Yalan bi haber yoq hatta hepsi gündeme çıkıp inen şeyler... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsanlığın yeni dini para, bildiğimiz dinleri için değil yeni dinleri için çalışıyorlar ![]() En büyük müşterileri Müslümanlar olduğuna göre bu kadar açık saldırmazlar. Benzetmeler ilginç olsada sanmıyorum bu şekilde olduğunu. Açıkçası kendim kola alıyorsam pepsi yada cocacola yı almıyorum. Benzer tatda Türk Malı kola olduğu için. Mescid-i Aksa ve Kubbet'üs Sahranın karıştırılmasıda bir ayıp olarak duruyor gözlerimizin önünde. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum Konu Snorland tarafından (27-03-08 Saat 16:03 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dedgim gibi kola ile ilgili bir bilgim yoq ben sadece paylaştım ![]() digerleri ise gerçekten gerçek Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir gün gelecek, yahudileri tamamen ortadan kaldıramadığım için bana küfredeceksiniz. Führer .. ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (28-03-08) |
| | #14 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.095
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:36147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında bu tür progabanda yöntemleri ile haklarını birbirine düşürmek yanlış yapılacak şey boykot eğer burda kendine bir pay çıkartıyosan bireysel olarak boykot yapacaksın tüm yahudi halkını düşman olarak saymak ve kendinden olmayanı yok saymak cahilce olur... CEZALI ÜYE |
|
| Mesaja teşekkür eden: | mls1917 (29-03-08) |
| | #15 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar davıncının sıfresı adlı fılımı ızlemıssınızdır (ızlemeyenler mutlaka ızlemelı) fılmın basında tom hanks orda ısratelerı ve sembollerı anlatıyo ? bu gıbı konularda bızım tahmın ettıgımızden cok hassaslar "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu mail banada geldi bir çok kez. bana mantıklı geldi.neden durduk yere böle bir mail çıkarsınlarki.ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.Artık herkes gözünü açsın,bizleri daha fazla kandırmalarına izin vermeyelim die düşünüyorum.Tabi çoğu kişiye göre bu mail bir düzmece. Ama şunuda unutmalım coca cola yı en çok tüketen ülkelerden biriyiz.Ne dersek diyelim bizim insanlarımız inanmadıktan bunun gibi daha nice mail olsun boşa.Alışmışız kullanılmaya... ![]() |
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.404
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar her dinde iyi insanlar vardir , yahudilerin yaptiklari kuskusuz kabul edilemez bi ara bir baskani vardi israilin asiri dinci israilli biri tarafindan suikast la olduruldu niye oldurulmustu gazzeden cekilip arafat la baris gorusmeleri baslatti diye oda yahudiydi almanlarda hristiyandi kurtulus savasin da belki onlar yuzunden yenilmis sayildik ancak birilikte savas verdik hatta Mehmetcik kurtulus savasi aninda silahsiz kalan esir dusmanlari bile vurmadi onlarda hristiyandi. Yahudi sirketlerine gelirsek yahudiler sekillerle mesaj vermeyi cok severler coca cola ve diger sirketlerde verebilmis olabilir belki vermislerdirde evet bu sirketlere destek olmamaliyiz colayi zaten sevmem mcdonalds ada gitmem giyimim turklerden dir genelde . Yaradandan oturu herkesi sevmeliyiz belki katil olanlarini degil ama insan olanlarini sevmeliyiz . Boykot yapilmalidir ama bizim dinimizden olmayanlarinada saygi gosterilmelidir hristiyan beyazlar siyahlari zamaninda asagiladilar peki biz butun hristiyanlari asagilarsak onlardan farkimiz kalirmi evet belki butun dunya islami terorizm olarak gormek istiyor olabilir o onlarin yanlisligidir biz dogru yu yapalim onlara benzemeyelim evet belki biz muslumanlar olarak bu guvenmemizden cok cektik ancak bu bizi fasizan bir tutuma itmemeli hadi iyi tartismalar Allah a emanet (:
![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #18 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet biraz abartı var lakin düşünmemiz gereken asıl gerçekte var katiyetle israf hoş bişey değil,rızkı bulamayanları düşünmek adına hepmizin yapması gereken şeyler var tabi bunlarıda inşALLAH biliyoruz.İnsanı Yaradanda ötürü sevmenin en güzel olduğunu da biliyoruz işALLAH. bunun dışında bi yorum yapmayacağım. . . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| | #19 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konuda yazılanların hangisinin yalan olduğunu söyleyebilirsiniz? Hiçbirinin!! Hepsi doğru.... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (28-03-08) |
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |