| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Bana ne Sadness'in bagane olarak kullandigi.. Beni ilgilendirmez anlamina gelen inatçilarin çok söyledigi bir ( iki :p ) kelime ..Sanane "Banane" isimli Nasreddin Hoca fikrasidir ayrica.. Herkese söylenmez (: S E S S I Z C E ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sadness (30-03-08) |
| | #2 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | )
|
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çoğu zaman sana bir kafa diyerek cevap verdiğim bir söz...
|
|
| | #5 | |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
direk yazıcaktım ben bunu "bağane" olarak kullanırım ama gerek kalmamış ![]() -Şunu yapmam için bana yardım edermisııın ?? -Bağane :p yapıcaksan kendine yapıcan banamı yapıcan ![]() - ![]() Gibi surat ifadeleriyle ve mesene smileyleriyle karşı karşıya kalma durumu. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... | |
|
| | #6 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.004
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:77626 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umursamaz kişiliklerin vazgeçilmez kelimesi (= ![]() et les larmes coulèrent le long de ses joues! Love is like war.. Easy To Start.. Difficult To End.. And.. Impossible To Forget..!! |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 281
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:10599 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sk sk SEN tarafndan duyduum bir laaaaaaf Aman allahim benim kuzenim bir psikopatmanyakkkk ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |