Konu Seçenekleri
Eski 03-10-07, 14:46 Çevrimdışı   #1
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bana Şans Dile 05 Ekim 2007

Çağan Irmak’ın yönettiği ve Deniz Uğur, Melisa Sözen, Rıza Kocaoğlu ile Nilgün Belgün’ün oynadığı Bana Şans Dile, 05 Ekim 2007’de vizyona çıkarılıyor.

İçe kapanık, iletişimsiz, sakar lise öğrencisi Bahadır bir sabah uyandığında dünyayı değiştirmeye karar verir. O sabah okula giderken beline taktığı tabancayla sınıf arkadaşlarını rehin alarak korkulu anlar yaşatacak olan Bahadır, onlardan hayatları boyunca kendilerini en çok yaralayan anılarını anlatmalarını ister. Bana Şans Dile, aile içi şiddet, sevgisizlik ve iletişimsizlik üzerine bir film.
Muhteşem Film- İrfan Tözüm’ün yapımını gerçekleştirdiği, Çağan Irmak’ın beklenen filmi “Bana ŞANS Dile” 5 Ekim 2007’de Best Line Pictures’ın dağıtımıyla gösterime giriyor. Çağan Irmak, Deniz Uğur, Melisa Sözen ve İsmail Hacıoğlu’nun ilk sinema filmi olan “Bana ŞANS Dile”, günümüz Türkiye’sinde geçen, son dönem Türk gençliğinin bir portresidir.
Gerilim türünün ülkemizdeki ender örneklerinden olan “Bana ŞANS Dile”’de, içe kapanık, iletişimsiz, sakar lise öğrencisi Bahadır bir sabah uyandığında dünyayı değiştirmeye karar verir. O sabah okula giderken beline taktığı tabancayla sınıf arkadaşlarını rehin alarak korkulu anlar yaşatacak olan Bahadır, onlardan hayatları boyunca kendilerini en çok yaralayan anılarını anlatmalarını ister. Öğrencilerin anlattıkları hikayelerden yola çıkan “Bana ŞANS Dile”, aile içi şiddet, sevgisizlik, iletişimsizlik ve saptıkları yanlış yolları anlatan Aksiyon-Gerilim türünde bir film. Film boyunca annesi tarafından çocukluğunda dolaba kilitlenen ve karanlıktan korkan Çağlar, ünlü bir televizyoncu olmaya çalışan ve maddi durumu pek iç açıcı olmayan Ayşegül, şair olmaya çalışan romantik Behiç, satanist gruplara katılan Serkan, otoriter bir babanın baskısından bunalmış Türker ve hiç anne sevgisi görmemiş Bahadır’ın öykülerini izleriz. Çılgın bir medya muhabirinin de kışkırtmasıyla çığırından çıkan olaylar, soğukkanlı davranmaya çalışan komiser ve öğretmenleri fazlasıyla zorlayacak, sınıf ve bahçedeki olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişecektir.
● Uluslararası İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma
● Ankara Film Festivali Ulusal Yarışma
● Şile Büyülü Fener Film Festivali En İyi 2. Film En İyi Erkek
Oyuncu ( Rıza Kocaoğlu ) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ( Melisa Sözen )
Oyuncular
Yurdanur : Deniz Uğur
Tuba : Melisa Sözen
Bahadır : Rıza Kocaoğlu
Mesude : Nilgün Belgün
Kaan : Volkan Severcan
Çağlar : İsmail Hacıoğlu
Emel : Aysun Metiner
Hasan : Levent Sülün
Cemile : Nuran Yılma
Ayşegül : Başak Daşman
Müdür : Kutay Köktürk
Türker : Berke Üzrek
Nevin : Güler Ökten
Serkan : Mert Akça
Behiç : Bülent Seyran
Taner : Hakan Erişken
Anne : İlter Genay
Türker Baba: Remzi Evren
Senaryo/Yönetmen : Çağan Irmak
Yapım Evi : Muhteşem Film-İrfan Tözüm
Yürütücü Yapımcı : Muhteşem Tözüm
Görüntü Yönetmeni : Cenap Cevahir
Müzik : Aria

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
MareNostrum (07-10-07), n!da (04-10-07)
Eski 04-10-07, 15:42 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
girsin vizyona ızleyem guzel bısı galıba
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
akapuntur3 (04-10-07), MareNostrum (07-10-07)
Eski 04-10-07, 15:42 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tesekkurler
Mesaja teşekkür eden:
akapuntur3 (04-10-07)
Eski 05-10-07, 11:31 Çevrimdışı   #4

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.847
Teşekkür etti: 3.004
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:77626
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bana Şans Dile

Bana Şans Dile

Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Mustafa Hakında Herşey, Babam ve Oğlum gibi dizi ve filmlerle adını duyuran Çağan Irmak, bugüne kadar vizyon şansı bulamayan 2001 yapımı ilk uzun metrajlı filmi Bana Şans Dile’yi gösterime çıkarıyor… Bir lise öğrencisinin sınıf arkadaşlarını rehin alarak, onlara korkulu anlar yaşatmasını konu alan bir gerilim öyküsü anlatan film, son dönem Türk gençliğinin portresini çizerken, gençlerin sorunlarına parmak basmayı da ihmal etmiyor… 5 Ekim 2007‘de gösterimde…
Filmin konusu:
Aile sevgisinden mahrum, içine kapanık, arkadaşlarıyla iletişimsiz bir lise öğrencisi olan Bahadır, kendince artık birşeyler yapma zamanının geldiğini düşünerek, okula bir silah götürür. Önce okul müdürüyle konuşmayı deneyen Bahadır, gerekli ilgiyi göremeyince, silahını çıkararak sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini rehin alır. Arkadaşlarından hayatları boyunca kendilerini en çok yaralayan anılarını sınıfın penceresinden toplanan kalabalığa anlatmalarını ister.

Film boyunca, geri dönüşlerle başta Bahadır, annesi tarafından çocukluğunda dolaba kilitlendiği için, karanlıktan korkan Çağlar, ünlü bir televizyoncu olmaya çalışan Ayşegül, şair olmaya çalışan romantik Behiç, satanist gruplara katılan Serkan ve otoriter bir babanın baskısından bunalmış Türker’in öykülerini izleriz. Bu arada, öğrencileri kurtarmak isteyen polis ve haber peşindeki televizyon muhabirleri de gelişmeleri okulun bahçesinden adım adım izlemektedir…

Notlar:
Çağan Irmak’ın 2001 yılında çektiği ilk uzun metrajlı filmi Bana Şans Dile, Uluslararası İstanbul ve Ankara Film Festivalleri’nin Ulusal Yarışma bölümlerine katıldı, Şile Büyülü Fener Film Festivali’nde, en iyi ikinci film, en iyi erkek oyuncu (Rıza Kocaoğlu) ve en iyi yardımcı kadın oyuncu (Melisa Sözen) dallarında ödül kazandı.

Bugüne kadar ticari sinemalarda gösterime çıkma şansı bulamayan Bana Şans Dile’de, ilk oyunculuk deneyimlerini bu filmle gerçekleştiren Melisa Sözen ve İsmail Hacıoğlu’nun 7 yıl önceki hallerini göreceksiniz…

Bana Şans Dile
Yönetmen-Senaryo: Çağan Irmak Oyuncular: Rıza Kocaoğlu (Bahadır), Melisa Sözen (Tuba), Nilgün Belgün (Bahadır’ın annesi), İsmail Hacıoğlu (Çağlar), Berke Üzrek (Türker), Volkan Severcan (Tv Muhabiri), Aysun Metiner (Emel), Nuran Yılma (Cemile), Kutay Köktürk (Müdür), Güler Ökten (Nevin Öğretmen), Bülent Seyran (Behiç), Deniz Uğur (Yurdanur), Mert Akça (Serkan), Levent Sülün (Komiser) Görüntü Yönetmeni: Cenap Cevahir Müzik: Aria Türü: Gerilim Süre: 88 dk. Yapım: 2001 Türkiye Yapımı (Muhteşem Film) Gösterim Tarihi: 5 Ekim 2007 (Best Line Pictures)

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
MareNostrum (07-10-07)
Eski 07-10-07, 03:45 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 8.339
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ilgimi çekti değişik bi film çağan ırmakta olunca bi gitmek lazım sinemaya

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Konu Seçenekleri