| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Banka cüzdanım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -yat,kat,jeep -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Git bi aynaya bak. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Salak biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi nedensöyle. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ya sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden? -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -zıçtırtma lan nedenine. -tamam mustafa sinirlenme. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenirsem dop oliyiim. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce söylemiyosun. derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de sen soruyosun zannettim.. |
|
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.688
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | S: Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? C: Sen benden daha zekisin, sen daha iyi biliyorsun bunu sen söyle |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | S: Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? C: Kıroyum ama para bende ![]() Yakışıklıyım yetmezmi ![]() |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:366 ![]() ![]() ![]() ![]() | -ßNa seninLe evLenmem için ßiR neden söLe -Nie ßen -iLk akLıma geLen sensin o yzden =D -bNce bNmLe evLenmeLisin çüNkü eğLnce bnm gößek adım =D Don't waNt to Lock me up iNside. Don't waNt to foRget How it feeLs witHout... ...Stay in Love witH you I'm goNNa Let it go. ![]() |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.404
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10866 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 879
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? ![]() - e-dana Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider... ![]() |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.437
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #9 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 458
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
para bende guzellik bende hayat bende ne istesen var bende bu yetermi?
|
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. abu süper Sana Değer Verip a$kı ßuLacağıma X'e Değer Verip Y'yi ßuLurum Daha İyi... xD ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım. bu ne yaaa ![]() abowww banlıcaklar
"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |