Konu Seçenekleri
Eski 13-05-08, 18:45 Çevrimdışı   #1
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bandobras ilem yokedici bacak kadarken :P

elimdeki tek çocukluk fotoğrafım

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Mesaja teşekkür eden: (24 Kişi)
ALoNe CoVBoY (23-05-08), Artemis (13-05-08), Çaylak_ (13-05-08), CSKN (13-05-08), Edaxxx (05-06-08), filamingo (13-05-08), GönüLçeLen` (13-05-08), HeLL's AnGeL (13-05-08), karahindiba (13-05-08), Maçakızı (13-05-08), maviduss (13-05-08), Metu İz baCK (13-05-08), MrTcN1905 (13-05-08), n!da (17-06-08), p0lly (20-05-08), RebeL (27-07-08), Tweety (13-05-08), ufuk_08 (13-05-08), vivace (13-05-08), Yσкє∂!¢! (13-05-08), _canözüm_ (13-05-08), ~Aвsυя∂є~ (19-05-08), ~C@dY~ (13-05-08), ~Kardelen~ (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:46 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ve karşınızda ben başlıyorum bu olaylar eskilere dayanıyor günümüznen bi alakası yoktur

yanımda oturan komşu kızı off off efkarlandım

Burayı hatırlamıyom acıkmışmıydım yoksa niye öle bişi yaptım unutmuşum

Yorum yok

2. bir komşu kızı çaktırmayın

işte teknolojik ben o zamandan teknoloji ilen ugraşıyorum

2 de sünnet resmi koyayım

kesilmeden önce

kesilirken

kesildikten sonrayı koymak istemiyorum yeter bu kadarcık

hadi kolay gelsin

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden: (26 Kişi)
ραѕα (05-06-08), ArKaNtoS (05-06-08), Artemis (13-05-08), Bυя¢U (13-05-08), bandobras (13-05-08), bEyAzLi (17-06-08), blacklife (11-11-08), Çaylak_ (13-05-08), CSKN (13-05-08), DüşüM (20-08-08), filamingo (20-05-08), HeLL's AnGeL (13-05-08), Maçakızı (13-05-08), maviduss (13-05-08), Metu İz baCK (13-05-08), MrTcN1905 (13-05-08), n!da (17-06-08), RebeL (27-07-08), Samson (20-05-08), Tweety (13-05-08), ufuk_08 (13-05-08), Virane (13-05-08), vivace (13-05-08), ~Aвsυя∂є~ (22-05-08), ~C@dY~ (13-05-08), ~Kardelen~ (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:47 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Lem velet

Küccükken Belli imiş Senin Ne oLacağin (:

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
bandobras (13-05-08), p0lly (20-05-08), Yσкє∂!¢! (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:48 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya benim ne olacagım belli deilmi

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
bandobras (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:48 Çevrimdışı   #5
Asistan

serkhan_585 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 427
Teşekkür etti: 458
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:897
serkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuşserkhan_585 üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
amma aci cekmissin ha kesilerken yuzunden biliniyo
Mesaja teşekkür eden:
bandobras (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:50 Çevrimdışı   #6
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
[color="RoyalBlue"]
Alıntı:
serkhan_585´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
amma aci cekmissin ha kesilerken yuzunden biliniyo
onu boş ver birde lokum tepiyorlar bagıramıyordum da [COLOR]

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
bandobras (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:52 Çevrimdışı   #7
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ayh Mehmet ne tatlıymışsın çocukken yanaklara bak küçük adam
Yokedici sende az değilsin haa
Teşekküler paylaşım için..

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bandobras (13-05-08), Yσкє∂!¢! (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:53 Çevrimdışı   #8
Profesör

bandobras - ait Avatar
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben hala tatlıyım

[/IMG]
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:54 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70294
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aci varmi aci

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 13-05-08, 18:56 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yoq geçti

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 13-05-08, 18:56 Çevrimdışı   #11
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
memo manzara süper ama papatyaLar içinde yayLa gaLiba orası

yokedici komsu kızıynan oLan resimLerin süper

payLa$ımınız için t$kLer (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 13-05-08, 18:57 Çevrimdışı   #12
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.869
Teşekkür etti: 2.173
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:27123
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Zuhahahahah

TipLere bak

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Eski 13-05-08, 18:57 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32784
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ŞunLara bak gözLerden beLLi yaramazLıkLarı özeLLikLe Mehmet'in
Şimdiki haLLeri o zamandan beLLiymiş yane
Ama oLsun çok tatLı

sırf küçük çocuk die tatLı,yoksa..

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 13-05-08, 18:57 Çevrimdışı   #14
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
allahım ya siz ne tatlıymışsınız siz ufakken öle 1.fotodoki manzara süper sağolun///

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 13-05-08, 18:58 Çevrimdışı   #15
Profesör

bandobras - ait Avatar
bizim yaylalar ah ah memeleket geldi aklıma

[/IMG]
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:58 Çevrimdışı   #16
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.924
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 13-05-08, 18:59 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Metu İz baCK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zuhahahahah

TipLere bak
sende koy sanada bakalım

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
bandobras (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:59 Çevrimdışı   #18
Profesör

bandobras - ait Avatar
ne var lem tiplerde

[/IMG]
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (13-05-08)
Eski 13-05-08, 18:59 Çevrimdışı   #19
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.472
Teşekkür etti: 1.125
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22213
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
komşu qızlarıylan aran iyiydi qaliba

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 13-05-08, 19:03 Çevr