Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 10-12-07, 01:50 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.543
Teşekkür etti: 12.957
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136932
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali baris71

neden E-dana ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 12-12-07, 20:31 Çevrimdışı   #2
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gelcek Mısın Buralara ?

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 12-12-07, 20:36 Çevrimdışı   #3
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 256
Teşekkür etti: 293
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:211
baris71 ara sıra gören oluyorbaris71 ara sıra gören oluyorbaris71 ara sıra gören oluyor
şu yüzden e-dana;
en başta bir aradığıum albümleri temin sitesiydi..ardından yavaş yavaş çekti bizi içine..her telden insanın olması ufak bir türkiye yaşıyormuşuz gibi hissettiriyor..Bu yüzden e-dana..

Eski 12-12-07, 20:38 Çevrimdışı   #4
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
baris71 ara sıra gören oluyorbaris71 ara sıra gören oluyorbaris71 ara sıra gören oluyor
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gelcek Mısın Buralara ?
geldim üstad ama siz yoksunuz..

Eski 12-12-07, 20:42 Çevrimdışı   #5
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
neden antikapitalistler grubu ?
kimsin ne isle mesgulsun , kendinden bahseder misin

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 12-12-07, 20:47 Çevrimdışı   #6
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ben Sordum Diye Mi Geldin

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 12-12-07, 20:49 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Awatarın sence nasıl bir anlam katıyor sana ?

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !

Mesaja teşekkür eden:
baris71 (12-12-07)
Eski 12-12-07, 20:51 Çevrimdışı   #8
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden antikapitalistler grubu ?
kimsin ne isle mesgulsun , kendinden bahseder misin
Adım Barış,İzmir'de yaşıyorum.17 Yaşındayım..Neden antikapitalistler'in cevabını bulmak benim çok uzun süren araştırmlarımı aldı.Bu araştırmalar kapsamında kur'an ıda açıp okudum,incili de açıp okudum,nutuk'u da okudum sosyalist yayınları da okudum.Birşeyleri okudukça sürekli çevremi sorgular oldum.Sorgularımın sonucunda bulduğum en mantıklı yanıtların tarafında yer aldım.Normal hayatta "antikapitalist" diye birşey yoktur benim için.Günümüz için geçerli 2 eknomik model vardır.Biri kapitalizm diğeri de sosyalizmdir.Anti kapitalistin bu bağlamda beni ifade etmediği ortadadır.Ama forumda antikapitalist kavramı bir çatıyı oluşturduğu için antikapitalist grubundayım..Diyerek açıklayabiliyiroum sanırım düşüncelerimi..

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (12-12-07)
Eski 12-12-07, 20:53 Çevrimdışı   #9
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
Alıntı:
SilenTHill´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Awatarın sence nasıl bir anlam katıyor sana ?
avatarım benim için çok önemli olan pink floyd'un the dark side of the moon albümünün kapağıdır.Bu albüm ve bu grup benim için ciddi anlamda çok önnemlidir.Yalnızca resim olan yanına yani sanata bakarsak da benim için her kapının 7 çıkışı vardır gibi bir tümceye indirgeyebiliriz sanırım düşüncelerimi
Sorduğun için teşekkür ederim bir de..

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
BaD SouL (12-12-07), saroth (13-12-07)
Eski 12-12-07, 20:57 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
İsyankarmısın

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !

Eski 12-12-07, 21:02 Çevrimdışı   #11
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
Alıntı:
İsyankarmısın
isyankarım,isyankarsın,isyankar

Mesaja teşekkür eden:
saroth (13-12-07)
Eski 12-12-07, 21:04 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Peki bay isyankar Sigara kullanırmısın veya pasif bir içicimisin ?

Eski 12-12-07, 21:09 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.071
Teşekkür etti: 4.469
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80376
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sigara İçiyor Musun?
İçki İçiyor Musun?
Kumar Oynuyor Musun?
Günde Kaç Saat Uyursun?
Pusu İzliyor Musun İzliyorsan En Manyak Karakter Hangisi?

Barış'a

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:

Eski 12-12-07, 21:10 Çevrimdışı   #14
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
Sigaraya karşı bi antipatim vardır nedense..Çevremde içenlerden de hoşlanmam..Bir ara denemiştim fakat hoşuma gitmemişti..Ama yarın ne olur bilinmez tabi..

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (12-12-07)
Eski 12-12-07, 21:12 Çevrimdışı   #15
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
Pusu nedir bilmiyorum ama pusat çok komik görüyorum arada tv de..

Eski 12-12-07, 21:14 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Pusu = Kurtlar Vadisi Pusu

Yanarmış yürek böyle,

Ağlarmış gizlice,

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:

Eski 12-12-07, 21:25 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Alıntı:
Xevanescence´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pusu = Kurtlar Vadisi Pusu
Aha benim dizim şu anda sorgu odasında olsaydım keşke

Eski 12-12-07, 21:37 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
Aha benim dizim şu anda sorgu odasında olsaydım keşke

Yanarmış yürek böyle,

Ağlarmış gizlice,

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:

Eski 13-12-07, 02:21 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

katharsis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 591
Teşekkür etti: 956
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1079
katharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
antikapitalist sen kendine koyduğun başka bir ist'te vardır -sosyalist komünist- gibi hangisisin ?
peki bu ideoloji hakkında kaç kitap okudun
bu ideolojiyi benimserken diğer ideolojilerle karşlaştırdın mı?
ve izmirn neresindesin
herhangi bir partiye bağlımısın

Hoşçakal..

Eski 13-12-07, 21:42 Çevrimdışı   #20
Asistan
Antikapitalistler

baris71 - ait Avatar
Alıntı:
Nocturnal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
antikapitalist sen kendine koyduğun başka bir ist'te vardır -sosyalist komünist- gibi hangisisin ?
peki bu ideoloji hakkında kaç kitap okudun
bu ideolojiyi benimserken diğer ideolojilerle karşlaştırdın mı?
ve izmirn neresindesin
herhangi bir partiye bağlımısın
kendime sosyalist diyebiliyorum..Çünkü ben kendime herşeyden önce insan diyebiliyorum,insanların sadece insan olmaları benim için bir değer..Bunun yanında 12 saat çalışan bir işçinin aydınşlık bir gelecek kurması yerine klimalı odasında oturan patronun geleceği için çalışması beni rahatsız ediyor..Ben toplumun her tarafına yararlı toplumun her kesimi için yaralı bir sistem istiyorum.Ama benim isteğimi kimileri çıkıp ütopik olarak nitelendirirse ben de onlara toplumun 10 000 yıl önceki halini anımsatıp kimin ütopik kimin gerçekçi olduğunu gösteririm..

Bu görüşe ilişkin önce de yazdığım gibi epey bir araştırmam oldu.Ben okuduğum kitapları sayı olarak belirtmek yerine içerik olarak değerlendirmeyi tercih ederim.Örneğin kendisine solcuyum diyen her insanın sosyalizmin alfabesini okuması gerekir.Onun dışında bir felsefenin temel ilkeleri bir ev yapmak için gereken malzemeler gibidir adeta..Lenin'in ne yapmalı kitabı da leninizmin temel kitabıdır ve bu kitaplar okunduktan sonra artık çevrenize farklı bir çerçeveyle bakabilirsiniz..Herkese tavsiye ediyorum..Ama bunları okumadan öncede birçok kaynak elime geçmiş ve türkiye'de birer güç yaratmış etki yaratmış her toplumsal görüşü incelemiştim.Kimse böle tepeden düşsn bişeymiş gibi sanmasın solculuğumu..

Siyasal parti konusunda nötr olsamda toplumsal örgütlenmelerde yer almaya çalışıyorum.İçerik isteyen özel mesaj atsın lütfen

Kapalı konu

Konu Seçenekleri