| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden E-dana ? derin.. ![]()
|
| | #2 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelcek Mısın Buralara ? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
| | #3 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 293
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() |
şu yüzden e-dana; en başta bir aradığıum albümleri temin sitesiydi..ardından yavaş yavaş çekti bizi içine..her telden insanın olması ufak bir türkiye yaşıyormuşuz gibi hissettiriyor..Bu yüzden e-dana.. |
| | #4 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() | |
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden antikapitalistler grubu ? kimsin ne isle mesgulsun , kendinden bahseder misin . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir |
| | #6 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Sordum Diye Mi Geldin ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Awatarın sence nasıl bir anlam katıyor sana ? ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | baris71 (12-12-07) |
| | #8 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() | Adım Barış,İzmir'de yaşıyorum.17 Yaşındayım..Neden antikapitalistler'in cevabını bulmak benim çok uzun süren araştırmlarımı aldı.Bu araştırmalar kapsamında kur'an ıda açıp okudum,incili de açıp okudum,nutuk'u da okudum sosyalist yayınları da okudum.Birşeyleri okudukça sürekli çevremi sorgular oldum.Sorgularımın sonucunda bulduğum en mantıklı yanıtların tarafında yer aldım.Normal hayatta "antikapitalist" diye birşey yoktur benim için.Günümüz için geçerli 2 eknomik model vardır.Biri kapitalizm diğeri de sosyalizmdir.Anti kapitalistin bu bağlamda beni ifade etmediği ortadadır.Ama forumda antikapitalist kavramı bir çatıyı oluşturduğu için antikapitalist grubundayım..Diyerek açıklayabiliyiroum sanırım düşüncelerimi..
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (12-12-07) |
| | #9 |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() | avatarım benim için çok önemli olan pink floyd'un the dark side of the moon albümünün kapağıdır.Bu albüm ve bu grup benim için ciddi anlamda çok önnemlidir.Yalnızca resim olan yanına yani sanata bakarsak da benim için her kapının 7 çıkışı vardır gibi bir tümceye indirgeyebiliriz sanırım düşüncelerimi ![]() Sorduğun için teşekkür ederim bir de.. |
| | #10 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İsyankarmısın ![]() |
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peki bay isyankar Sigara kullanırmısın veya pasif bir içicimisin ? ![]() |
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sigara İçiyor Musun? İçki İçiyor Musun? Kumar Oynuyor Musun? Günde Kaç Saat Uyursun? Pusu İzliyor Musun İzliyorsan En Manyak Karakter Hangisi? Barış'a Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #14 |
Sigaraya karşı bi antipatim vardır nedense..Çevremde içenlerden de hoşlanmam..Bir ara denemiştim fakat hoşuma gitmemişti..Ama yarın ne olur bilinmez tabi..
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (12-12-07) |
| | #15 |
Pusu nedir bilmiyorum ama pusat çok komik görüyorum arada tv de.. |
| | #16 |
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pusu = Kurtlar Vadisi Pusu Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #17 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aha benim dizim şu anda sorgu odasında olsaydım keşke ![]() |
| | #18 |
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #19 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 956
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
antikapitalist sen kendine koyduğun başka bir ist'te vardır -sosyalist komünist- gibi hangisisin ? peki bu ideoloji hakkında kaç kitap okudun bu ideolojiyi benimserken diğer ideolojilerle karşlaştırdın mı? ve izmirn neresindesin herhangi bir partiye bağlımısın |
| | #20 | |
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:211 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu görüşe ilişkin önce de yazdığım gibi epey bir araştırmam oldu.Ben okuduğum kitapları sayı olarak belirtmek yerine içerik olarak değerlendirmeyi tercih ederim.Örneğin kendisine solcuyum diyen her insanın sosyalizmin alfabesini okuması gerekir.Onun dışında bir felsefenin temel ilkeleri bir ev yapmak için gereken malzemeler gibidir adeta..Lenin'in ne yapmalı kitabı da leninizmin temel kitabıdır ve bu kitaplar okunduktan sonra artık çevrenize farklı bir çerçeveyle bakabilirsiniz..Herkese tavsiye ediyorum..Ama bunları okumadan öncede birçok kaynak elime geçmiş ve türkiye'de birer güç yaratmış etki yaratmış her toplumsal görüşü incelemiştim.Kimse böle tepeden düşsn bişeymiş gibi sanmasın solculuğumu.. Siyasal parti konusunda nötr olsamda toplumsal örgütlenmelerde yer almaya çalışıyorum.İçerik isteyen özel mesaj atsın lütfen | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |