DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 10-03-08, 09:05 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
Başbakan'ın amlamsız çıkışları hakkında ne düşünüyorsuz?

Başbakan Erdoğan, alışılagelmiş ama bir türlü anlam verilemeyen çıkışlarına son gaz devam ediyor.

En son olarak da herkes en az üç çocuk yapmalı benim dört çocuğum var gayet mutluyum dedi.

Aynı Başbakan %40'ları aşan enflasyonları %4'lerde gösteren,

kıdem tazminatını ve açlık sınırının altındaki emekli maaşlarını düşürmek isteyen,

devleti sözleşmeli belediye hizmetlerine benzeten,
halkını asgari ücret denilen hiç de asgari olmayan yaşamak ve yaşamamak arasında bırakan

Başbakan, halkımızın tercihidir bize saygı göstermek yakışır.

Benim sorum sizce bu ve bunun gibi çıkışlar koskoca bir ülkenin başbakanı için aklıselim sözler mi?

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
bandobras (10-03-08), BigBang (10-03-08), delkray (10-03-08), DREWFOSTER (10-03-08), DR_GoKiSsS (10-03-08), KartofeL (10-03-08), mvovh (11-03-08), tutbenidüşmeden (14-03-08), unfortunate (11-03-08), yεsiL (11-03-08)
Eski 10-03-08, 14:07 Çevrimdışı   #2
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
bence canı sıkılıyo bizimle dalga geçiyo

şafak 456
Mesaja teşekkür eden:
BigBang (10-03-08)
Eski 10-03-08, 15:17 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Farklı biri yada farklı bi parti olsa aklı selim sözlerde denirdi demi??
hatta konusu bile konuşlumazdı
Ben Akp yi savunmuyorum ama Enflasyonun tavan çektigi zamanlarıda gördüm

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 10-03-08, 15:53 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Politika , Gündeme müdahale

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
BigBang (10-03-08)
Eski 10-03-08, 16:12 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 852
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:906
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Kasımpaşa Çoçuğu ya ondan aaar abiğğğğği takılıyorrrr çünkü o """halktan biri"""

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

"Allah'ı ararsan gönlünde ara
Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre
Eski 10-03-08, 18:23 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Her devlet adamının iyi ve kötü yanları olabilir.

Ayrıca enflasyon speküle ediliyor demişsin. Enflasyonun %40 olduğunu hangi resmi kaynaktan öğrendiğini açıklar mısın?
Eski 10-03-08, 18:28 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
AXIS CICERO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her devlet adamının iyi ve kötü yanları olabilir.

Ayrıca enflasyon speküle ediliyor demişsin. Enflasyonun %40 olduğunu hangi resmi kaynaktan öğrendiğini açıklar mısın?
Ben Türkiye'nin orta ölçekli sayılmayacak kadar büyük bir şirketinin satınalmasına çalışıyorum. Yaklaşık 10.000 kalem farklı alımımız var. Aklına ne gelirse, hani derler ya iğneden ipliğe, çöpçü süpürgesinden en spesifik teknik cihazlara kadar, emin ol %40 az bile söylüyorum...

Eski 10-03-08, 18:35 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
Alıntı:
ucakla´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Türkiye'nin orta ölçekli sayılmayacak kadar büyük bir şirketinin satınalmasına çalışıyorum. Yaklaşık 10.000 kalem farklı alımımız var. Aklına ne gelirse, hani derler ya iğneden ipliğe, çöpçü süpürgesinden en spesifik teknik cihazlara kadar, emin ol %40 az bile söylüyorum...
Kendinize göre haklı olabilirsiniz sizi anlıyorum, ancak bu sözleriniz resmiyet taşımıyor.

Ben resmi rakammış gibi iddia edilen bu %40'ın dayanağını sordum.
Eski 10-03-08, 20:05 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 608
Teşekkür etti: 206
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7870
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
ÇıkıŞların anlamsız olduğunu kim söyledi.. Bence yerinde tespitler o yüzden AKP-ye oy veriyorum.. Ayrıca bilmeden konuŞmayın bari bana belge göster arkadaŞ %40 enflasyon nerde yazıyo, hangi belgede var; öyle atıp tutmak kolay ispatlayın..!

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Mesaja teşekkür eden:
Marcus T.CICERO (12-03-08)
Eski 10-03-08, 21:08 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Şimdi arkadaşlar, konu Başbakan'ın beyanatlarından yüksek enflasyona çekilmiş. Bu konudaki bilgimi olduğu kadar sizine paylaşayım:

Enflasyon hesaplarında,
1) Hiçbir zaman tek girdiler ve tek çıktılar hesapa katılmaz. Yani kamulaştırma ve özelleştirme gelir ve giderleri eklenmez.

2) Hiçbir zaman borsa gibi, bireysel ve tüzel kimliği olan şirketlerin endeks kurları eklenmez.

Bu bilgiler ışığında bakacak olursak, AKP döneminde;
1) Yabancılara yüksek faiz verilerek sıcak para girişi yaşanmıştır.

2) Özelleştirmeler devletin her kademesinde yüksek miktarlarda yer almıştır.

Gelelim enflasyon hesaplarına. Her sene, enflasyon hesapları açıklanırken, en düşük kalem olması gereken diğer kısımlarında en yüksek girdi miktarları gözlenmiştir.

Bu diğer kısımlarını araştıan ekonomistler, burada tüm özelleştirmeler ve borsa girdisi gibi girdilerin bulunduğunu görmekteler.

Bu konuda açılmış 47 adet dava, AKP hükümetinin yeni dönemde de devam etmesi nedeniyle raflarda beklemekte.

Bunun Türkçesi, memleketi parça parça satmak, resmi belgede sahtekarlık, görev kötüye kullanma gibi suçlardan bu hükümetin yargılanamaması demek olmakta.

Bu konuya açıklık getirdikten sonra, Başbakan'ın anlamsız beyanatları da politik bir oyundur. Bunu neredeyse tüm politikacılar yaptığı için sadece Başbakan'ı suçlamak da gereksizdir, ancak yapılan etik de değildir.

Bu oyun ise, kısaca gündemi anlamsız tartışmalara sürükleyerek, medyayı ve halkın ilgisini anlamsız bir noktaya çekmek, böylece ilgilenilmeyen kısımda halkın tepki göstereceği yasaları yürürlüğe sokarken farkettirmemektir. Bunu politik bir boğa güreşi maçında kullanılan "kırmızı pelerin"e benzetebiliriz.

Başar Demirsoy.
acü (11-03-08), bandobras (11-03-08), BigBang (10-03-08), Bir Ben Eksiktim (13-03-08), DREWFOSTER (10-03-08), mls1917 (11-03-08), mvovh (11-03-08), SaKaRiN..! (13-03-08), ucakla (10-03-08), yεsiL (11-03-08)
Eski 10-03-08, 21:43 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ülke kendini bilmez bir kaos içinde ,
herkes kendi çıkar hesaplarını yaparken , insanlar günü kurtarmanın peşinde.
Halk kaygısız tavırlar içinde her geçen gün daha fazla bataklığa giriyor.
Belediyecilik yani , halkın ; yoluyla çevre düzenlemesiyle gözünün boyayan Yüce Başbakan hazretleri Türkiye'yi her geçen gün daha da çıkmaz hala getiriyor.,
Önümüzde ki 15 yılı kapsayan , devletin büyükbaşlarını da kadrolaştırarak tamamen kendi düşüncelerinde ( ki bunun ne olduğu henüz kestirilemedi)
egemen olmak isteyen bi başbakan...

Buyrun bunun içinden çıkabilirsek.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir."

M.Kemal ATATÜRK
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
DREWFOSTER (10-03-08), KartofeL (10-03-08), SaKaRiN..! (13-03-08), yεsiL (11-03-08)
Eski 10-03-08, 22:27 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 726
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6554
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Umarım yanlış düşünüyorumdur.

Bir çıkarı sonucu kaos ortamı yaratarak birilerine hizmet etmek gibi bir görüntü çiziyor..

Her ay farklı farklı tartışmalarla gündeme geliyor. Sonuçta hiç olmaz dediğimiz şeyler hızla gerçekleşiyor. Sonumuz hayrolsun ..
Mesaja teşekkür eden:
KartofeL (11-03-08)
Eski 10-03-08, 22:43 Çevrimdışı   #13
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61838
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
benim merak ettigim simdiki kaos da kasim 2000 yilinda olanlar neydi acaba

bizim gözler bozuldu ve hafizalarimiz silindide gecmisden haberimiz mi yok

yuzde 40 a gelince onu Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün dedi
ve onun yaptigi hesap dogru idi ama bunu tum ulkenin enflasyonu gibi gostermekde çok saçma çunki enflasyon sadece gida sektoru demek degil !

υℓтяαѕℓαη
Mesaja teşekkür eden:
Şidaam (11-03-08)
Eski 10-03-08, 22:52 Çevrimdışı   #14
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Alıntı:
AXIS CICERO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendinize göre haklı olabilirsiniz sizi anlıyorum, ancak bu sözleriniz resmiyet taşımıyor.

Ben resmi rakammış gibi iddia edilen bu %40'ın dayanağını sordum.
bence siz resmi enflasyonun hesaplanırken baz alınanları bir araştırın ondan sonra tartışalım...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
bandobras (11-03-08), KartofeL (11-03-08)
Eski 10-03-08, 22:54 Çevrimdışı   #15
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
anlamsız çıkışlar derken örneğin ispanya'da ki türban siyasal bir simge olsa ne olur tarzı yaklaşımları da kastediyorum.

Mesaja teşekkür eden:
KartofeL (11-03-08)
Eski 10-03-08, 23:49 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 2.690
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:34311
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Böyle halka böyle başbakan...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (11-03-08)
Eski 10-03-08, 23:57 Çevrimdışı   #17
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.552
Teşekkür etti: 2.835
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:46479
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Şimdi başbakanın mali konulardaki sözlerini iktisat biliminin her yöne çekilebilmesi özelliğinden dolayı bir kenara bırakalım...Peki Türban konusunda ki çıkışlarını hoş görebilirmiyiz..Kendi ağzından duydum diyorki "biz sizin bikinize karışıyormuyuz"..Bir başbakan temsil ettiği halkın bazı kesimlerini dışlıyorsa ve bazı kesimlerin sözcülüğünü üstleniyorsa başbakan tarafsızlığını yitirmiş demektir..Seçim akşamı "oy vermeyenleri de kucaklayacağız" söylemi boş bir söylemmiş demek..Başbakanın türban konusundaki eylemlerini "umut" içerisinde takip etmekteyim..Ama bu tür anlamsız çıkışlar bir başbakanın temsil sistemi değil taban sistemi düşüncesinde olduğunu gösterir...

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
bandobras (11-03-08), delkray (15-03-08), DREWFOSTER (11-03-08), HeaveN| (11-03-08), KartofeL (11-03-08)
Eski 11-03-08, 15:58 Çevrimdışı   #18
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Genel Mesajlar: 458
Teşekkür etti: 682
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2665
DREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyor
Alın size bi dolu anlamsız çıkış örnekleri !..

Tayyip...

Unutanlara,

*Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 Milliyet)
* Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah)
* Ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 Gozcu)
* Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.(12.5.1994Hurriyet)
*10 Kasim'da yaygara kopartildi.(14.11.1994 Hurriyet)
* Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)
* Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)
* Butun okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994 Cumhuriyet)
* Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)
* Mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 Hurriyet)
* Milli Piyango zulumdur. (29.9.1994 Hurriyet)
*Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz.(1.7.1994)
*Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir.(5.2.1996Akit)
*Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah)
*Yesil (kaldirim rengi) medeniyettir.(25.6.1994)
*Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim.(8.1.1996 Milliyet)
* Imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 Milliyet)

Asagida yazi, Hürriyet gazetesinden, 29 Ekim 2002 tarihli

Bugün size ülkemizi yönetmeye talip olan bir sahsin imzasiyla gönderilen oglunun nikáh davetiyesini
belgeliyorum.

Subat tarih,yanindakine bakiniz!

29 Zilkade 1421

Bugün Türkiye'de böyle bir tarih kullaniliyor mu?

Zilkade diye bir ay var mi? Nedir zilkade?Arabi aylarin on birincisi!1421 diye yil var mi?Yok! Nedir o? Arap takvimi!

Iste bu Tayyip ve ekibi, sizin oylariniza talip.
Türkiye'yi onlar kurtaracak!

Içlerinden kimi Atatürk'e hakaretten hüküm giymis,kimi Sivas katliami saniklarinin avukatlari, kimi yolsuzluktan,hirsizliktan yargilaniyor,Tayyip ise altinlari borç aldigi (!) oglunun davetiyesinde 29 Zilkade 1421 tarihini kullaniyor!

Hem de ''Ben artik degistim!!!'' dedigi günlerden sonra.

Savulun, Tayyip kafasi
isbasinda!

KORKMA ONDAN BUNDAN
NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN !..
.
BigBang (12-03-08), Bir Ben Eksiktim (13-03-08), delkray (15-03-08), hayal_ettim (12-03-08), HeaveN| (12-03-08), KartofeL (11-03-08), Olimbera (11-03-08), Scнiивея (12-03-08), Sodir (12-03-08), ucakla (12-03-08)
Eski 11-03-08, 16:45 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)

bu ne demektir ya?!

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Mesaja teşekkür eden:
DREWFOSTER (13-03-08)
Eski 11-03-08, 16:47 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.094
Teşekkür etti: 3.404
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:58198
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Böyle halka böyle başbakan...
darbeleri devrim zanneden kisiler tarafindan yonetilmeliyiz aslinda demokrasiyi kaldirip yerine oligarsik bir yonetim gerek ne anlar halk secimden de bakma boyle yonetiliyoruz kahrolsun neyse

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter

Konu Seçenekleri