| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | başıma bir iş gelmeyecekse nefes almak istemiyorum
saçmalamanın doruklarında,ütopya denizinin mide bulandırıcı yerlerinde gezen boş cümlelere örnek teşkil edebilecek sözcük gurubu,cümle...... artık normal sayıyorum böyle şeyleri.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tripten tribe bir bünyenin kurabileceği cümle.Görüldüğü yerde kaçılmalı, arkaya bakılmamalı. iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (13-06-08) |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.635
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uygulaması zor bir önermedir, yapan kişi profesyonel destek almalıdır.
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ekolu olsuturan fatih altaylı ve turbanlı bayanlara tesekkürü borc biliyorum ![]() · basima bir is gelmeyecekse allah a inanmiyorum · basima bir is gelmeyecekse allahim ulan ben · basima bir is gelmeyecekse ataturk u sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse bamyayi sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse bu konuyu kapayalim · basima bir is gelmeyecekse ekolu · basima bir is gelmeyecekse eksi sozluku sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse fatih terimi sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse fener i sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse humeyni yi sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse jacob u sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse peygamberi sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse rte yi sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse sawyer i sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse sawyeri sevmiyorum · basima bir is gelmeyecekse seni seviyorum · basima bir is gelmeyecekse x bunlarda ekşi sözlük klonları (alıntı yani bana simdiden sövmeye baslayanlara burdan saygı ve sevgilerimi yolluyorum )
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (13-06-08 Saat 15:45 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() |
bkz:apne bkz:jacques reverdi bkz:siyah kan ''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |