Konu Seçenekleri
Eski 13-06-08, 13:11 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.437
Teşekkür etti: 2.632
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
başıma bir iş gelmeyecekse nefes almak istemiyorum

saçmalamanın doruklarında,ütopya denizinin mide bulandırıcı yerlerinde gezen boş cümlelere örnek teşkil edebilecek sözcük gurubu,cümle......
artık normal sayıyorum böyle şeyleri....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 13-06-08, 15:04 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Tripten tribe bir bünyenin kurabileceği cümle.Görüldüğü yerde kaçılmalı, arkaya bakılmamalı.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (13-06-08)
Eski 13-06-08, 15:31 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.307
Teşekkür etti: 2.635
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
uygulaması zor bir önermedir, yapan kişi profesyonel destek almalıdır.

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (13-06-08)
Eski 13-06-08, 15:38 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu ekolu olsuturan fatih altaylı ve turbanlı bayanlara tesekkürü borc biliyorum

· basima bir is gelmeyecekse allah a inanmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse allahim ulan ben
· basima bir is gelmeyecekse ataturk u sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse bamyayi sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse bu konuyu kapayalim
· basima bir is gelmeyecekse ekolu
· basima bir is gelmeyecekse eksi sozluku sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse fatih terimi sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse fener i sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse humeyni yi sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse jacob u sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse peygamberi sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse rte yi sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse sawyer i sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse sawyeri sevmiyorum
· basima bir is gelmeyecekse seni seviyorum
· basima bir is gelmeyecekse x

bunlarda ekşi sözlük klonları (alıntı yani bana simdiden sövmeye baslayanlara burdan saygı ve sevgilerimi yolluyorum )

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (13-06-08 Saat 15:45 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (13-06-08)
Eski 08-07-08, 23:10 Çevrimdışı   #5
Stajyer
Antikapitalistler

Ucube - ait Avatar
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 23
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:293
Ucube ara sıra gören oluyorUcube ara sıra gören oluyorUcube ara sıra gören oluyor
bkz:apne
bkz:jacques reverdi
bkz:siyah kan

''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''

Konu Seçenekleri