| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Başkalarında En Çok Kıskandığınız Şeyler Nelerdir? | |||
| Kendine Güven | | 2 | 12,50% |
| Cesaret | | 3 | 18,75% |
| Para,Maddi Güç | | 0 | 0% |
| Güzellik / Yakışıklılık | | 4 | 25,00% |
| Arkadaşlar | | 2 | 12,50% |
| Aile,Eş,Dost / Sosyal Çevre | | 2 | 12,50% |
| Karakter | | 0 | 0% |
| Giyim Kuşam | | 3 | 18,75% |
| İş / Meslek / Kariyer / Başarı | | 3 | 18,75% |
| Popülerlik | | 1 | 6,25% |
| Huy / Ahlak | | 1 | 6,25% |
| Yaşadığı Yer | | 1 | 6,25% |
| Şöhret / Ün | | 0 | 0% |
| Kıskanmam | | 8 | 50,00% |
| Diğer (Belirtiniz..) | | 1 | 6,25% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Başkalarında En Çok Kıskandığınız Şeyler Nelerdir? Başkalarında En Çok Kıskandığınız Şeyler Nelerdir? Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nazar etme nolur çalış seninde olur, demiş yurdum insanı hatta reklam sloganına bile konu olmuş (: unutmayın sizede imrenenlerde mutlaka vardır ama kıskanmayın, dış görünüş konusu özellikle... ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iş meslek kariyer başarı ne olcak başka Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #4 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:305 ![]() ![]() ![]() ![]() |
soasyal ortam
|
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle kıskanmam..çünkü bana verilen herşeyle mutlu olmasını bilen biriyim.. hayatımla ilgili istediğim okulu bitirip mezun oldum.. istediğim yerde yıllarca çalıştım.. benim için huzur ve sağlık çok önemli çook şükür bunlarda sahibim.. ne parada ne pulda ne de başka birşeyde gözüm yok çünkü yetinmeyi bilen biriyim..hedefleriniz büyük olursa mutlu olamazsınız..hayat felsefeniz küçük şeylerle mutlu olmak olsun.. hırs yerine göre iyi ayağınızı bile yorganınıza göre uzatın derler.. yorganı çekiştirmeyle ayaganıza getiremezsiniz.. elbetteki hedefler olacak hedefleriniz bile ulaşabileceğiniz ölçüde olmalı yani bunlar benim düşüncem ![]() güzel bir anket.. teşekkür ederim |
|
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende kesınlıkle kıskanmam neysem oyum herkesın herseyın özu güjeldır kıymetlıdır...! konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olursa Sadece Yasadigi Yer Olabilir.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (30-06-08) |
| | #8 |
Teşekkür etti: 5.394
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:70294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiskanmak degilde imrenmek daha dogru bir tabir olurdu.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kıskanmam neden kıskanayımki
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsini Herkesi Herseyi Kıskanıyorum ![]() Kimseyi Kıskanmıyorum Kimseninde Beni Kıskanmasını Istemiyorum nokta... |
|
| | #11 | |
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben Seni Kiskaniyorum Ama ![]() Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) | |
|
| | #12 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:4615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.599
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kıskanmam Neysem Oyum
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |