DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Başkalarında En Çok Kıskandığınız Şeyler Nelerdir?
Kendine Güven 2 12,50%
Cesaret 3 18,75%
Para,Maddi Güç 0 0%
Güzellik / Yakışıklılık 4 25,00%
Arkadaşlar 2 12,50%
Aile,Eş,Dost / Sosyal Çevre 2 12,50%
Karakter 0 0%
Giyim Kuşam 3 18,75%
İş / Meslek / Kariyer / Başarı 3 18,75%
Popülerlik 1 6,25%
Huy / Ahlak 1 6,25%
Yaşadığı Yer 1 6,25%
Şöhret / Ün 0 0%
Kıskanmam 8 50,00%
Diğer (Belirtiniz..) 1 6,25%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 28-06-08, 19:53 Çevrimdışı   #1
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.189
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Başkalarında En Çok Kıskandığınız Şeyler Nelerdir?

Başkalarında En Çok Kıskandığınız Şeyler Nelerdir?

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 29-06-08, 12:29 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.198
Teşekkür etti: 3.605
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88480
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Nazar etme nolur çalış seninde olur, demiş yurdum insanı hatta reklam sloganına bile konu olmuş (:

unutmayın sizede imrenenlerde mutlaka vardır ama kıskanmayın, dış görünüş konusu özellikle...

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Eski 29-06-08, 12:35 Çevrimdışı   #3
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.346
Teşekkür etti: 543
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3343
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
iş meslek kariyer başarı ne olcak başka

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Eski 29-06-08, 12:47 Çevrimdışı   #4
Asistan
Kemalistler

saklap - ait Avatar
Genel Mesajlar: 218
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:305
saklap ara sıra gören oluyorsaklap ara sıra gören oluyorsaklap ara sıra gören oluyorsaklap ara sıra gören oluyor
soasyal ortam
Eski 29-06-08, 13:01 Çevrimdışı   #5
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kesinlikle kıskanmam..çünkü bana verilen herşeyle mutlu olmasını bilen biriyim.. hayatımla ilgili istediğim okulu bitirip mezun oldum.. istediğim yerde yıllarca çalıştım.. benim için huzur ve sağlık çok önemli çook şükür bunlarda sahibim.. ne parada ne pulda ne de başka birşeyde gözüm yok çünkü yetinmeyi bilen biriyim..hedefleriniz büyük olursa mutlu olamazsınız..hayat felsefeniz küçük şeylerle mutlu olmak olsun.. hırs yerine göre iyi ayağınızı bile yorganınıza göre uzatın derler.. yorganı çekiştirmeyle ayaganıza getiremezsiniz.. elbetteki hedefler olacak hedefleriniz bile ulaşabileceğiniz ölçüde olmalı yani bunlar benim düşüncem

güzel bir anket.. teşekkür ederim
Eski 29-06-08, 13:03 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende kesınlıkle kıskanmam neysem oyum herkesın herseyın özu güjeldır kıymetlıdır...!

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 29-06-08, 16:35 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Olursa Sadece Yasadigi Yer Olabilir..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Mesaja teşekkür eden:
Virane (30-06-08)
Eski 30-06-08, 14:37 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.048
Teşekkür etti: 5.394
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:70294
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kiskanmak degilde imrenmek daha dogru bir tabir olurdu.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 30-06-08, 15:20 Çevrimiçi   #9
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.012
Teşekkür etti: 1.281
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9676
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Kıskanmam neden kıskanayımki

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 30-06-08, 19:16 Çevrimdışı   #10
Cezalı Üye

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Hepsini Herkesi Herseyi Kıskanıyorum

Kimseyi Kıskanmıyorum Kimseninde Beni Kıskanmasını Istemiyorum nokta...
Eski 30-06-08, 19:21 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bedo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hepsini Herkesi Herseyi Kıskanıyorum

Kimseyi Kıskanmıyorum Kimseninde Beni Kıskanmasını Istemiyorum nokta...

Ben Seni Kiskaniyorum Ama

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 30-06-08, 19:22 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye

Bedo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 437
Teşekkür etti: 36
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:4615
Bedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biriBedo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
CSKN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ben Seni Kiskaniyorum Ama

Caktirma Bende Seni
Eski 30-06-08, 19:23 Çevrimdışı   #13
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.513
Teşekkür etti: 5.599
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61838
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kıskanmam

Neysem Oyum

υℓтяαѕℓαη

Konu Seçenekleri