| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | Basketbol (İngilizce: basketball - sepet topu), beşer kişilik takımlar halinde elle oynanan ve topu, yüksekliği 3,05 m olan pota adı verilen çemberden geçirerek kazanmaya çalışılan takım oyunudur. ![]() |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.099
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim Oyunum ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de oynamıştm çok zevklidr bence izlemesi de zevkli... ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin de Yapmadığın Şey Yok Özgecim ![]() |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler ama hobi olarak yaptğm için bi önemi yok asıl sen herşeyi yapıorsun baksana lisanslar, 3lük atmalar fln ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (09-08-08) |
| | #6 | |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hepsinde de Hakkını Vermeye Çalışıyorum ![]() | |
|
| | #9 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Küçükken her basketten sonra gol diye bağırırdım... Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |