DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 26-06-08, 13:23 Çevrimdışı   #1
Stajyer

abartma.tozu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 44
Teşekkür etti: 70
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:466
abartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Heyecanli başlık bulamıyorum :/

meraba herkese (: dün üye oldum da bugun tanışmak nasipmiş.öncelikle şunu belirtmeden geçemiycem, klavyemdeki biçok harf basmadığı için müthiş cebelleşiorum burda hani böyle anlamsız kelimeler görürseniz araya harf sokuşturun o anlam kazanır adım ceren. 17 yaşındayım. ya da 16. yani 16 ama 17 gibi dursa da. 17 görünümlü 16 ehemm kendimi tanıtıcam şmdi yılmaz morgül fanıyım nuri alço ve coşkun olayına hiç girmiyorum- ki onlara hayranlığım devasa boyutlara ulaşmıştı nuri ve coşkunun msn ifadelerinden, nuri nin gazoza ilaç attığı sahne müziğine kadar her şey mevcuttur şimdiye kadar hiç at tepmedi. gaziantepte de hiç okumadım.beni tanımak için yeter akla aykırıyım biraz belli oluodur sanırım aaa bi de şunu dicem, şu smiley var ya bu kadar mı bi insanı anlatır yahu = muahah (kötü gülüş attıriym bi de ) buzdolabını kurutur ve rahatlıkla "ben yapmadım" derim.gerekirse ablamın üstüne de yıkabilirm suçu fark eylemez roman yazma yolunda emin adımlarla ilerliyorum bu arada neyse yeter şmdi bu, nasılsa daha ben şişirirm başınızı bu yazıdan sonra banlanırmışım euheuh bu sesizliğinizi "hoşgeldin" olarak kabul ettim.yüzsüzlük had safhada görüşmek ümidiylen esen kalınız

Aşk bir mesele, gel sırtımı kesele
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
Язшμ§™ (26-06-08), ALoNe CoVBoY (26-06-08), Artemis (26-06-08), aSk (26-06-08), Bir Ben Eksiktim (26-06-08), biTsEdE_giTsEk (28-06-08), interlude (26-06-08), linqin_parq (28-06-08), Maçakızı (26-06-08), n!da (28-06-08), nesquik (26-06-08), _canözüm_ (28-06-08), _Okyanus_ (28-06-08)
Eski 26-06-08, 13:24 Çevrimdışı   #2
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hoşgeldin deli cocuk =)

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:26 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 718
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ßu kiz DeLiLer ßirLiqine keSin ßaskan oLarak SeciLmeLi

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:27 Çevrimdışı   #4
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
evet bu tam bir dana

...

Nabeeerrr=)
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:27 Çevrimdışı   #5
Stajyer

abartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyorabartma.tozu ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:

hoşbuldum

Eski 26-06-08, 13:29 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 718
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hea Pardon. : )= WeL Come fiLan hani.

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:34 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
heyyy cerry hosgeldin ilk dakikadan yapmışsın yapacagını.. üyeler kacarsa ben sorarım sana

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:36 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hep bi üyeye söylemek istemiştim

"sen yenisin galiba"

Ne Mutlu Türküm Diyene
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:36 Çevrimdışı   #9
Stajyer

Ruhsal Durumum:
ben sana dedim ama ya istemezlerse beni diye. istemezlese atılırsam tünerim başına ona göre

(burda bi çevre yapiim ben seni tanımam flan diomuşum )

Eski 26-06-08, 13:40 Çevrimdışı   #10
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:43 Çevrimdışı   #11
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.427
Teşekkür etti: 1.679
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:21608
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşgeldinnn

bizde seni bekliyoduk

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:45 Çevrimdışı   #12
Stajyer

Ruhsal Durumum:
vay canına (H)

hemen de şımarırım

teşekkürler hepinize hoşbuldum.

Eski 26-06-08, 13:45 Çevrimdışı   #13
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
burası deLi doLu zaten

- seni bekLiyoduk -

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 13:46 Çevrimdışı   #14
Stajyer

Ruhsal Durumum:
ya imzam niye küçüçük oldu bit gibi yahu

bi de şu gruba mensup olma şeysi nedir tam olarak bilgi istiorum

Eski 26-06-08, 15:39 Çevrimdışı   #15

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.510
Teşekkür etti: 4.167
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin...

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 16:25 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoş geldin kız
allam allam yaşasın deliler git gide artıyo burda
yakında bütün dünyayı kontrolümüz altına alacaz

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 16:33 Çevrimdışı   #17
Stajyer

Ruhsal Durumum:
muhaha bir gün herkes deli olacak hoh

Eski 26-06-08, 16:40 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.633
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hoşgeldinnnnnnnnnn

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 16:42 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Allah için bir tane de akıllı uslu bişe gelsin ya

Yok anam yok

Hoşgeldin Cerencik, teyzen sayılırım yavrum
Sakın kaybolma, pek tatlısın sen

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)
Eski 26-06-08, 16:42 Çevrimdışı   #20

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.863
Teşekkür etti: 2.099
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sen Nasıl Bi Tipsin Ya

Hoşgeldin Hayırlısı Bakam
Mesaja teşekkür eden:
abartma.tozu (26-06-08)

Konu Seçenekleri