| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() | Başvurular artik kabul ediliyor Bu sistem için teknik değişiklikler düşündüğümüzden daha çok vakit aldığından su ana kadar bu bölümde kayıtlı ve özel üyelerimiz konu açamıyorlardı. Su andan itibaren Kayıtlı ve özel üyelerin Gruba başvuru bölümünde konu açma ve mesaj yazma yetkisi var. Başvuruları artik değerlendirmeye başlıyoruz. Ayrıca sürekli sorulan bir sorunun da cevabini yazmak istiyorum. Grup kurma başvurusu için özel üye olmanız şart değil. Grup kurulduktan sonra liderlik secimi yapilmak zorunda ve liderlik secimi için özel üye durumunda olmanız şart.(Aday olmak istiyorsaniz) Yani özel üye değilken grup oluşturabilirsiniz ancak mutlaka en az 1 özel üye grubunuza dâhil olup lider olmadıkça grup aktif hale gelmeyecektir Saygılarımla Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: | iηƒєяηαℓ (16-07-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben buna karşıyım!illa bir özel üye nin katılımı ve liderliği zorunlu olmasın bence.. açıkcası sitenizi beğeniyorum ama bu kuraldan hiç haz etmedim! David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.383
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence güzel bir uygulama bak arkadaşım bir üye olarak fikrini söleyebiliyosun,,,bu engüzeli değilme sence ,,, sende özel üye olabilirsin ,,, |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun bir süre önce aristokratlar isimli bir grup kurma başvurusu yaptım fakat konum açılmadı.. daha öncesinde de bir tartışma konusu açmak istemiştim... her iki konum da açılmadı.... sebebini öğrenebilir miyim? teşekkürler.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |