| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Bayanların Hangi Kurslara Katılmaları Gerekir? | |||
| Alışveriş yapmadan hayatta kalma yöntemleri... | | 12 | 66,67% |
| Karar verme teknikleri: Ne giyeceğine karar verme üzerine uygulama... | | 11 | 61,11% |
| Telefonda kısa konuşma teknikleri... | | 8 | 44,44% |
| Kredi kartıyla satın alma ve bedava alma arasındaki farklar | | 8 | 44,44% |
| Final maçının oynandığı saatte beşinci tekrar oynayan diziyi seyretmemek bir şey kaybettirir mi? | | 7 | 38,89% |
| 12 çiftten daha az ayakkabı ile hayatta kalma teknikleri... | | 9 | 50,00% |
| Hiçbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yari fiyatına almakla kim kâr eder?... | | 7 | 38,89% |
| Paket paket diyet bisküvi yiyerek neden kilo verilmez?... | | 7 | 38,89% |
| Duble hamburgerin yanında içilen kolanın diyet olup olmaması neden önemli değildir?... | | 8 | 44,44% |
| Ocakta bırakılıp gidilen tencerenin neden bir süre sonra dibi tutar?.. | | 7 | 38,89% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.605
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl dedikodu yapılmaz ve Az konuşma teknikleri kursuna ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.690
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:34311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsi diye bi şık olsaydı tam süper olacaktı... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.118
Forum Gücü: 92 Forum Puanı:32764 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az konuşma kurslarına gitsinler. Susmak bilmiyorlar...
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepsi |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel anket teşekürler ![]() Anket sonucu Opeth tarafından şiddete uğrayabilirsin gibi geliyor ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allllaaahh .. adamim gelmis yine çaça bir anket le.. ![]() saskin anketör.. özlemisdik ![]() cevap: Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanırım hepsi ![]() hele o kuyafet seçme olayına kılım ayarım oyarım ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 185
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:880 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepsiiii....!! HerŞey YoLuNdAysa....biŞiLer KeSinLikLe göZünüzDeN kAçmışTır!! ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiçbir zaman giyilmeyecek bir pantolonu indirimde yari fiyatına almakla kim kâr eder?... budur Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir erkek olaraktan hepsinede işaretledim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Opeetthhh gocana bişe de ![]() İyileşmişin enişte, hemen biz masum dişilerle uğraşmaya başlamışın iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #13 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 200
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birde;
Ehliyet Kurslarında Kadın Ve Erkeklerin Ayrı Ayrı eğitimlere tutulması; Kadınlara Ek olarak : Araba NAsıl Park Edilir, Ve ARaba ile Nasıl Geri Geri gidilir dersleri verilmesi lazım.. Dersler bitene kadar ehliyet almaktan vazgeçirilmeye çalışılmalıdır. Mümkünse doğuştan itibaren şöför koltuğu öcü olarak gösterilip korkutulmalıdır. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (18-03-08) |
| | #14 |
| Öğrenci Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 0 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() | |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.301
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama Böyle Olmazki.. (: opeth Sira Sende Bizi Destekle Bakalim.. (: Bazilarina Gitmek Gereksede Istemiyoruz Kurs Murs.. (: Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duble hamburgerin yanında içilen kolanın diyet olup olmaması neden önemli değildir?...
|
|
| | #17 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgilim seni eşrefle kınıyorum eşref kim deme yeni tuttum kınayıcı ekibinden ![]() yetkililer anket bozuk bence , tadında tuhaflık var..geri iade edilmelidir... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede hepsi bu arada opethle e-opeth in sewgili oldugunu daha yeni ögreniyorum mutluluklar YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (19-03-08) |
| | #19 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:5348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #20 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.688
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85646 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence hiçbiri ![]() gitselerde birşey farketmez. huylu huyundan vazgeçmez yine kocaları/sevgilileri o kurs için ödedikleri para ile kalır. hatta bunun yanında gittikleri kursta kendinden farklı sosyal/ekonomik/kültürel çevreden bayan(lar) ile tanışıp erkekleri sinir eden, bir o kadar şaşırtan yeni alışkanlıklar kazanabilir. Çok tehlikeli, |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (24-03-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |