DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 25-09-08, 03:23 Çevrimdışı   #1
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bayram Şarkıları

Bayramın Yaklaşması Üzerine Yapılacak En Iyi Tartışma (=

Sizce En Iyi Bayram Sarkısı Hangisi, Hangi Bayram Sarkılarını Sewersiniz, Hangisinden Ne Cıkarırsınız ?

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
Lobo (26-09-08)
Eski 25-09-08, 03:28 Çevrimiçi   #2
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
senii cakaaalll

ali babanin ciftligi sarkisi

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan

Konu biTsEdE_giTsEk tarafından (25-09-08 Saat 03:30 ) de değiştirilmiştir..
Eski 25-09-08, 03:45 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.958
Teşekkür etti: 3.879
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Barış Manço - Bugün Bayram

Ahmet Yiğit - Bayram Gelmiş

Kubat - Bayramdan Bayrama..

Pınar Öner - Bayram Geldi..

Şebnem Kısaparmak - Bu Bayramda Gelemedim Anne..

Uğur Arslan - Bayram Gecesi..

--------------------------

Barış Manço Ve Pınar Öner Haricindeki Tüm Şarkılar, Bayramı Sevdiklerinden Uzakta, Yalnız Başına, Geçirenlere Hitap Edilebilir..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Bir Ben Eksiktim (25-09-08), biTsEdE_giTsEk (25-09-08), p0lly (25-09-08), Teodora (25-09-08)
Eski 25-09-08, 03:50 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.854
Teşekkür etti: 1.971
RepForum Gücü: 213
Forum Puanı:85482
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
CSKN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ahmet Yiğit - Bayram Gelmiş

Kubat - Bayramdan Bayrama..

Pınar Öner - Bayram Geldi..

Şebnem Kısaparmak - Bu Bayramda Gelemedim Anne..

Uğur Arslan - Bayram Gecesi..

--------------------------

Barış Manço Ve Pınar Öner Haricindeki Tüm Şarkılar, Bayramı Sevdiklerinden Uzakta, Yalnız Başına, Geçirenlere Hitap Edilebilir..

Bunların Çoğu Hüzünlü Şarkılar Sanki ? (=

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 25-09-08, 03:50 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Lobo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.079
Teşekkür etti: 791
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16717
Lobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLobo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cskn Listeye ek

Erkin Koray .... Hayat Bayram olsa...

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz sizi
Aramakla geçiyor

Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu...

Ya kimin sayesinde oldu...

Ağzı olan konuşuyor mu ne?
Eski 25-09-08, 04:05 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 25-09-08, 14:46 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.306
Teşekkür etti: 2.634
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26553
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bayram gelmiş neyime anam anam garibem

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 26-09-08, 01:25 Çevrimdışı   #8
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.338
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
deliye hergün bayram
hergun dinlediklerim

Tags
bayram şarkıları, storm_fatih

Konu Seçenekleri