| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]() | Bayram Şarkıları Bayramın Yaklaşması Üzerine Yapılacak En Iyi Tartışma (= Sizce En Iyi Bayram Sarkısı Hangisi, Hangi Bayram Sarkılarını Sewersiniz, Hangisinden Ne Cıkarırsınız ? ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Lobo (26-09-08) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.428
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senii cakaaalll ![]() ali babanin ciftligi sarkisi . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan Konu biTsEdE_giTsEk tarafından (25-09-08 Saat 03:30 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.879
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Barış Manço - Bugün Bayram Ahmet Yiğit - Bayram Gelmiş Kubat - Bayramdan Bayrama.. Pınar Öner - Bayram Geldi.. Şebnem Kısaparmak - Bu Bayramda Gelemedim Anne.. Uğur Arslan - Bayram Gecesi.. -------------------------- Barış Manço Ve Pınar Öner Haricindeki Tüm Şarkılar, Bayramı Sevdiklerinden Uzakta, Yalnız Başına, Geçirenlere Hitap Edilebilir.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #4 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.971
Forum Gücü: 213 Forum Puanı:85482 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 791
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cskn Listeye ek Erkin Koray .... Hayat Bayram olsa... Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu... Ya kimin sayesinde oldu... Ağzı olan konuşuyor mu ne? |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 2.533
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:36747 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Barış Manço - Bugün Bayram Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.634
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayram gelmiş neyime anam anam garibem [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #8 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.181
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:4142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deliye hergün bayram ![]() hergun dinlediklerim |
|
![]() |
| Tags |
| bayram şarkıları, storm_fatih |
| Konu Seçenekleri | |
| |