| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Müzik grubu ![]() | Bir Kadın Çizeceksin e-------------------------------------------------- b-------------------------------------------------- g---------9----7h9p7-------7----------------------- d------7--------------9-10----9-9-10-9-7----7-9---- a----------------------------------------10-----10- e-------------------------------------------------- e--------------------------------------------------- b---------------------------8-----8----------------- g-------9----7h9p97-------7----10----10-9--9-------- d----7---------------9-10--------------------------- a--------------------------------------------------- e--------------------------------------------------- Em Ne kadar oldu bu hayata geleli D Em "Söyle, ne olacaksın büyüyünce" diye sorulan sorular tarih oldu, D ama senin kafan hala dolu Em D Işte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Em Ne ? O da mı aldattı seni be ? D Eee ? Ne kaldı geriye ? Em D Bak sen ne yazık ki klasik bir tablosun dostum Em Ne yaparsan yap boşsun D Tamam okumuşsun, ama yetmez, sadece bununla dertler bitmez Em Am Çıkacaksın kabuğundan, bunalımdan kurtaracaksın kendini D Em Ona göre yaşamayı bırakıp döneceksin gerçeklere, ama önce ( Em ( Bir kadın çizeceksin ( D ( O'nun gibi bırakıp gitmeyecek N ( Em ( Saklayıp gömeceksin (ki senden başka) ( D ( Kimseler sevemeyecek Em D Şimdi bunlar yetmez gibi bir de kendini aşka mı bıraktın, hadi be Em Bırak adam gibi şeylerle uğraşmayı D Herkes gibi takıl yaşa hayatını Em D Takılamıyorsan bile rol yap, ne yap et ama yarat kendi yalan dünyanı Em D Çünkü bunlar para ediyor baksana sevgi bile yalan olmuş, Em Piyasada kavrulmuş, herkes kudurmuş, D "Canım" dediğin bile arkandan vurmuş Em Tüm bunları bilerek yaşa ve sakın! D Ama sakın içindekileri tüketeyim deme Em Am Bir gün gelecek göstereceksin kendini, sevgini, neler istediğini D Em Şimdilik alacaksın eline kalemi, kusacak dökeceksin nefretini N Em Am C D Birden duracaksın soracaksın kendine Em Am C D Neden bu düzen böyle, neden herkes sahte Em Am C D Sonra bakacaksın, göreceksin çaren yok Em Am D Em Devam edeceksin yalandan yaşamaya N ( Em D ( Bir gün gelecek göstereceksin kendini, sevgini, neler istediğini ( Em D 2X ( Şimdilik alacaksın eline kalemi, kusacak dökeceksin nefretini ( Em D ( Çıkacaksın kabuğundan, bunalımdan kurtaracaksın kendini ( Em D ( Ona göre yaşamayı bırakıp döneceksin gerçeklere, ama önce Dursun Zaman E Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Am Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu F Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu E Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu F Üzülme anla artık Am Belki de huzur buldu G Dursun zaman, dursun diyorsun da Am E Oyun değil ki yaşamak Am G F Sen inanmasan da bir son var anla E Herkese inat Am G Duysun seni görsün diyorsun da Am E Oyun değil ki yaşamak Am G Yok bir çare anla, F E Sakın uyanma yıllara inat Bitti Rüya Em F Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Em Olanları unutmak çok zor inan bana G Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Em Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor F Bir köprüden geçiyorum.Mutlu gibiyim sanki Em Geride bir kent bıraktım bir de sevgili G Rüya mı bu, gerçek mi inan anlamıyorum Em Bu şehir beni içine çekiyor.Kendimi alamıyorum F Olanlar yetmez gibi bir de mesaj geliyor G “Mutluluklar, hoşçakal” Birer birer zırvalanıyor F İyice dağıtmak için biraz daha içiyorum Em Sonra oturmuş mal gibi zırıl zırıl ağlıyorum F G ) Gidiyorum buralardan, dönüyorum durmadan )N Em )A Uyan artık uyan, bitti rüya )K F G )A Seviyorum sormadan, öpüyorum kasmadan )R Em )A Dayan artık dayan, bitti rüya )T Em F Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Em Olanları unutmak çok zor inan bana G Yazdığın satırlar bile artık yalan söylüyor Em Söylediğin sözler acı vermeye başlıyor F Bir köprüyü yakıyorum mutlu gibiyim sanki Em Geride bir kent bıraktım bir de sevgili G Doğru mu, yanlış mı inan umursamıyorum Em Bu şehir beni esir ediyor kendimi alamıyorum F İnanmazsın bir rüya hayatımı değiştiriyor G O mesajı unutmam için bana bir şans veriyor F Rüyaysa bu gerçekten artık uyanmak istiyorum Em Mutluluk bile acı veriyor. Çünkü sonu var biliyorum Kal Yanımda Intro E------5----------------5----------------------------------------- B----6---6--5-----5--6----6--5------------------------------------ G--------------7----------------7--------6---5----------6---5----- D----------------------------------7---8---8---8---7--8---8---8--- A----------------------------------------------------------------- E----------------------------------------------------------------- Her gün sabahtan akşama Saatinle başbaşa Kalmadı takvimde tek bir sayfa Kuruyup solma aynaya baka baka Ne söyleyeceksen söyle sen dobra dobra Biliyorum yalnızsın sabahtan akşama Söylemek istiyorsun bir şeyler bana Ya da vurmak yüzümün ortasına Ne yapacaksan yap artık hadi durma Hadi durma Hadi durma Hadi vur Hadi vur bana Dm Bb Sanki bir şeyler var arkanda Dm Bb Anlatmaya korkuyorsun bana Dm Bb Hadi durma hadi vur bana Dm Bb Bırak onları kal yanımda NOT:alıntıdır Her şeyin sonunda,son defa dönüp arkana baktığında,Son kez bileklerimden akan gözyaşımla buluştuğunda, Aklına gelen son söz hayal kırıklığıyla korkarak,utanarak dudaklarımda HOŞÇAKAL... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YıLdız_GöZlÜm (07-09-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |