| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]() | Bazı Uyelere Rep Veremiyorum Bazı Uyelerın Mesajlarına Rep Veremiyorum Şikayet Et Butonu Var Ama Rep Verme Butonu Yok Bıraz Arastırınca Sunu Buldum (: Asker Üye Test Moderatör Bu Ikı Gruptaki Uyelere Rep Verilemiyor =) Grup Ayarlarından Duzenlenebilir (: Sadness Ve N!da (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.348
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık benimde rep butonum var ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de o sorun wardı ama düzeldi ![]() ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
| | #6 |
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi bakın bakalım çalışıyormuymuş ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çalışıyormu Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben denedim Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
| | #9 |
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
| | #10 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rep butonu olmayan "yöneticimize" neden olmadığı ile igili bilgi verilmiştir. Onun dışında rep butonu olmayanda yoktur ve bu bir sorun değildir ![]() |
![]() |
| Tags |
| storm_fatih |
| Konu Seçenekleri | |
| |