Konu Seçenekleri
Eski 10-12-06, 00:19 Çevrimdışı   #1
Asistan

hakanklc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 222
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:80
hakanklc ara sıra gören oluyor
bben site açmak istiyorum ne yapmam gerekli

ben bir site yapmak istiyorum bu sitede foto albümü ziyaretçi defteri ilanlar-yararlı linkler-ana sayfa-gibi işlemler yapmak istiyorum ne yapmam gerekli mynet mysite deki hazır taslak benim işimi görürmü ücretsiz yapabilirmiyim acil yardıııım
Eski 10-12-06, 00:26 Çevrimdışı   #2

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.685
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:48968
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Önce web sayfası için hangi programı kullanacağına karar vermelisin, Dreamweaver mi, frontpage mi yada başka bişimi... Web tasarımı bilgin yoksa kod olayına hiç girmeden arayüzle oynayarak işini görecek bişi yapabilirsin.. Ben Dreamweaver kullanıyorum. Yaprığın web sitesini free serverlerden birine yükleyebilirsin. Server ve programlar için forumu biraz karıştır gerekli bilgiler var... kolay gelsin...

Eski 10-12-06, 00:35 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.042
Teşekkür etti: 1.033
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
http://www.e-dana.org/forum/kisisel-...im-t28888.html

Free serverlardan biri olan Somee dan nasıl bedava hesap açılır sorusuna verilmiş güzel bir cevap var linkteki konuda. İşine yarayabilir.
Eski 10-12-06, 11:51 Çevrimdışı   #4
Asistan

hakanklc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 222
Teşekkür etti: 6
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:80
hakanklc ara sıra gören oluyor
Dreamweaver indirdim ama kullanamadım ben daha kolay anlatımlı bişey istiyorum mümkünse türkçe varsa sevinirim
Eski 10-12-06, 12:21 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.914
Teşekkür etti: 653
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:6887
Kariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKariizma Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ozaman frontpage,yi tawsiye ederim sana kuLLanımı oLdukca basittir

Konu Seçenekleri