| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | bben site açmak istiyorum ne yapmam gerekli
ben bir site yapmak istiyorum bu sitede foto albümü ziyaretçi defteri ilanlar-yararlı linkler-ana sayfa-gibi işlemler yapmak istiyorum ne yapmam gerekli mynet mysite deki hazır taslak benim işimi görürmü ücretsiz yapabilirmiyim acil yardıııım
|
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 771
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:48968 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce web sayfası için hangi programı kullanacağına karar vermelisin, Dreamweaver mi, frontpage mi yada başka bişimi... Web tasarımı bilgin yoksa kod olayına hiç girmeden arayüzle oynayarak işini görecek bişi yapabilirsin.. Ben Dreamweaver kullanıyorum. Yaprığın web sitesini free serverlerden birine yükleyebilirsin. Server ve programlar için forumu biraz karıştır gerekli bilgiler var... kolay gelsin... ![]() |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.e-dana.org/forum/kisisel-...im-t28888.html Free serverlardan biri olan Somee dan nasıl bedava hesap açılır sorusuna verilmiş güzel bir cevap var linkteki konuda. İşine yarayabilir. |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 6
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:80 ![]() |
Dreamweaver indirdim ama kullanamadım ben daha kolay anlatımlı bişey istiyorum mümkünse türkçe varsa sevinirim
|
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 653
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ozaman frontpage,yi tawsiye ederim sana kuLLanımı oLdukca basittir |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |