| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Beğendiğiniz dizi müzikleri?
Her geçen gün yeni diziler ortaya çıkıyor. Yeni dizilerle birlikte tabiki yeni şarkılarda ortaya çıkıyor Şu an benim favorim Talih Kuşu-Kaderin Oyunu... |
|
| | #2 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.281
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düğün şarkıcısı diye bir dizi var müziğine bayılıyorum Behiye Aksoy'dan İntizar ve Orhan Gencebay'dan Kaderimin Oyunu.
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (22-09-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eskilerden olmaz mı oysa bir umuttu mesela?
|
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toygar Işıklı'nın Dizi Müzikleri Güzel Oluyor.. Birde Bolahenk Grubunun, Kaybolan Yıllar Dizi Müziği Hoşuma Gidiyor.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (22-09-08) |
| | #5 |
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komedi dükkanınınki güzel
|
|
| | #7 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 119
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:143 ![]() ![]() | kurtlar vadisi |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan Kırdarın kiler güzel 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #10 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 33
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:13 ![]() ![]() |
Kurtlar Vadisi'nin hemen hemen tümünü, Dudaktan Kalbe ve Asi'nin jenerik müziğini beğeniyorum..
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
one tree hill-i don't wanna be The OC-california Nip Tuck ve Scrubs'ın müziklerini de çok seviyorum Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.835
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:46479 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cold Case'in müzikleri harika..Her bölümde resmen müzik ziyafeti veriliyor..
|
|
| | #13 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.437
Forum Gücü: 120 Forum Puanı:48465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dudaktan kalbe
Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.232
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sırlar dunyası
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #15 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hatırla sewgili film müziği bayagı bi etkilemişti beni
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurtlar Vadisi *** *** *** Dudaktan Kalbe Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #17 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selana Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (11-09-08) |
| | #18 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.095
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:36147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elvedA rumeli... CEZALI ÜYE |
|
| | #19 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aaa ne güsel bende çok sewerim ![]() ![]() ![]() hatta şu prenses perfinyada çok güsel "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 632
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
parmaklıklar ardında dızı muzıklerı
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |