DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 06-07-08, 18:04 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.231
Teşekkür etti: 3.118
RepForum Gücü: 92
Forum Puanı:32764
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Beğendiğiniz film müzikleri...

Beğendiğimiz film müzikleri hangileri?

Benim en sevdiğim film müziği Propaganda filminin müziği...

Kan kokusunu özler misin?

Eski 19-08-08, 22:12 Çevrimdışı   #2
Öğrenci
Müzik grubu
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
valet Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Collateral filminde club'te çalan parça
( paul oakenfold - ready steady go !..)
Eski 19-08-08, 22:19 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.472
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
http://www.zamansiz.com/begendiginiz...r-t148297.html

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 20-08-08, 19:34 Çevrimdışı   #4
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor

propagandaaaa

yabancı oLaraktan '''''once''''(bir kerecik)

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 21-08-08, 00:01 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Pirates Of The Caribbean

Saw

Juno_Ellen Page/Michael Cera: Anyone Else But You

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Eski 21-08-08, 00:41 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.552
Teşekkür etti: 2.835
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:46479
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Moulin Rouge/Kırmızı Değirmen filminin müzikleri çok güzeldi..Cover parçalardan oluşuyordu ama yine de çok iyiydi...

Eski 21-08-08, 01:14 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4147
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
titanic
Eski 21-08-08, 01:24 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.525
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
enya- may it be

Lord of the Rings...

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Eski 21-08-08, 01:34 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.511
Teşekkür etti: 1.356
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9266
Warmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Son Samuray, Dejavu, Cesur Yürek, Terminatör, Bir Zamanlar Askerdik, Büyük iskender filmlerinin müzikleri harikadır.

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Eski 21-08-08, 01:43 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.012
Teşekkür etti: 1.281
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9676
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
starwars,yüzüklerin efendisi

starwars ta darthwader yada bir imparatorluk gemisi sahneye çıkınca çalan müziğe taparım hatta cep telefonumun melodisidir.Yolde belde duyarsanız büyük ihtimalle benimdir

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 21-08-08, 02:05 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

Jadalickar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.406
Teşekkür etti: 219
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2952
Jadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyorJadalickar çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Catch me If You can'in jenerik şarkısına bitiyorum

Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse..

Eski 21-08-08, 02:05 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.777
Teşekkür etti: 1.122
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:8922
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
büyük adam kücük ask film müzigi:(sahanee

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
Eski 29-08-08, 15:11 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Kemalistler

M.K.A - ait Avatar
Genel Mesajlar: 38
Teşekkür etti: 33
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:13
M.K.A Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Titanic, Lord of the Rings bunlar aklımda kalanlar..

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Eski 29-08-08, 15:50 Çevrimdışı   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Pirates Of The Caribbean
Gladiator ( End Theme )
The Exorcist
Desperado
THE LAST MOHICAN
Son Samuray
Lord Of The Rings
Dejavu
Titanic
Transformes
Lara Croft yaşam kaynagı (I did My Time)
Blade
Birde şu bitirim ikilide bi parça çalıo arabanın içinde ikisi birden dans edio o parçayı çok seviom ama adını bulamadıgım için bi türlü bulamıom bide battle of vietnamda çalıo aynı müzik ADını bilen varsa lütfen bana bagışlasın

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 29-08-08, 22:57 Çevrimdışı   #15
Asistan
Kemalistler

Adolfo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 216
Teşekkür etti: 85
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:346
Adolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Duvara Karşı Film Müziklerinden -Temple Of Love- ve Leon: Sevginin Gücü Filminin Müzikleri..

Türkiye İşçi Sınıfına Selâm!
Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara,
Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi,
Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza...
Eski 30-08-08, 12:40 Çevrimdışı   #16
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.346
Teşekkür etti: 543
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3343
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
testere gülmeme sesi

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Eski 30-08-08, 13:50 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bridget Jones Diary

Rosey - Love

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 30-08-08, 14:03 Çevrimdışı   #18
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.472
Teşekkür etti: 1.125
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22213
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
van helsing-sound track

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 30-08-08, 16:54 Çevrimdışı   #19
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.234
Teşekkür etti: 3.845
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20302
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gladyatör
Titanik
Kurtlar Vadisi Irak
Yüzüklerin Efendisi
Terminatör
Matrix... ve

Hababam Sınıfı serisinin müzikleri
Tosun Paşa vs.

Kendini Yeterli Görmeme Bir Fazilet İfadesidir...

"Hakikat Damlaları"
Eski 30-08-08, 17:01 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.205
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20206
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben biliyom

bi brave heart var

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.