| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli | O Birrrr Sagocuuuuuu O Birrr "R & P" Grubunun P si O Birrrr AnTaLYalıııııı O Birrrr Benim Amca Oğlu.... ![]() Kendisi Şuan Yanımda Olup Meşgul Olmakla Beraber , Konuyu Benim Açmamı İstedi..Yorumlarınıza Cvp Verecektir ![]() Kafa Adamdır ![]() Forumdaki Nicki "pesimist*"... ![]() |
|
| | #2 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonunda beklenen an ![]() ![]() Hoşgeldin(: ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pesimist* (22-06-08) |
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 9
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:18 ![]() ![]() |
haşgördük millet eyvallah şükranlar olsun sizlere
|
|
| | #8 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.817
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.211
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin rapçiii Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #10 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.127
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saqomun akrabası gelmişşş ![]() Hoş gelmiş ![]() rap dinlemen "+" avantaj ![]() sana yansıyacaktır iyi anlaşacağız ![]() Not: sagom bahset benden ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (22-06-08) |
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 9
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:18 ![]() ![]() |
hoşbuldum iyi wakit geçirmek dileğiyle
|
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.882
Forum Gücü: 177 Forum Puanı:75184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin pesimist*, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Gözlerimi Kapatsam.. Yüzünü Görür Müyüm? : )) |
|
| | #13 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.127
Forum Gücü: 115 Forum Puanı:44539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sago kaf keff (: sagomdan, benden biri ![]() tanışırsak şayet, çok iyi anlaşacağız ... işte tam burada... işte o an da... ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |