DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 22-06-08, 02:06 Çevrimdışı   #1

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.863
Teşekkür etti: 2.099
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
havali Beklenen Kişi "Pesimist"i Getirdim :)

O Birrrr Sagocuuuuuu

O Birrr "R & P" Grubunun P si

O Birrrr AnTaLYalıııııı

O Birrrr Benim Amca Oğlu....

Kendisi Şuan Yanımda Olup Meşgul Olmakla Beraber , Konuyu Benim Açmamı İstedi..Yorumlarınıza Cvp Verecektir

Kafa Adamdır

Forumdaki Nicki "pesimist*"...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Artemis (22-06-08), Bεяsŧŷ (22-06-08), interlude (22-06-08), pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:08 Çevrimdışı   #2
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sonunda beklenen an
Hoşgeldin(:

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Mesaja teşekkür eden:
pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:10 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hoşgeldin

Direk KafKef diyor, selamlıyorum seni

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:10 Çevrimdışı   #4
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hep bu anı beklemiştim

Hoşgeldin canım

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden:
pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:14 Çevrimdışı   #5
Öğrenci

pesimist* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 9
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:18
pesimist* Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
haşgördük millet eyvallah şükranlar olsun sizlere
Eski 22-06-08, 02:15 Çevrimdışı   #6

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.863
Teşekkür etti: 2.099
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27955
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kanka Dur Sana Bi Avatar Falan Yapalım Ya
Mesaja teşekkür eden:
pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:15 Çevrimdışı   #7
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ho$geldin (:

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:17 Çevrimdışı   #8

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.437
Teşekkür etti: 5.817
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77174
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:25 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.753
Teşekkür etti: 2.211
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38822
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin rapçiii

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
pesimist* (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:42 Çevrimdışı   #10
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
saqomun akrabası gelmişşş
Hoş gelmiş
rap dinlemen "+" avantaj
sana yansıyacaktır
iyi anlaşacağız

Not: sagom bahset benden

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (22-06-08)
Eski 22-06-08, 02:51 Çevrimdışı   #11
Öğrenci

pesimist* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 9
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:18
pesimist* Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
hoşbuldum iyi wakit geçirmek dileğiyle
Eski 22-06-08, 03:14 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hosgeldin pesimist*, Iyi Eglenceler

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Eski 22-06-08, 04:18 Çevrimdışı   #13
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
sago kaf keff (:
sagomdan, benden biri
tanışırsak şayet, çok iyi anlaşacağız

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:

Konu Seçenekleri