| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | Belki-ler Bir kırık gençlik hikayesi ![]() Yok mudur sevdanın çaresi ![]() Hasretin kızıl haresi ![]() Çileli başıma gelip taç oldu ![]() Ah yine o gurbet bestesi ![]() Günün minesi soldu ![]() Yaralı kuşum,hazan güneşim ![]() Güz ayazında kor ateşim ![]() Bir sözün uçur,göğüm gül açsın ![]() Yadeller aldı bizi ![]() Haberini sal kara bahtlım ![]() Beni yanına al yarası saklım ![]() Üzerime hatıran yağıyor ![]() Bu yokluk yaktı bizi.... ![]() Bir kırık gençlik hikayesi ![]() Yok mudur sevdanın çaresi ![]() Hasretin kızıl haresi ![]() Çileli başıma gelip taç oldu ![]() Ah yine o gurbet bestesi ![]() Günün minesi soldu ![]() Yaralı kuşum,hazan güneşim ![]() Güz ayazında kor ateşim ![]() Bir sözün uçur,göğüm gül açsın ![]() Yadeller aldı bizi Haberini sal kara bahtlım ![]() Beni yanına al yarası saklım ![]() Üzerime hatıran yağıyor ![]() Bu yokluk yaktı bizi.... ![]() Bir kırık gençlik hikayesi ![]() Delkray - birkartal |
|
| Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi) | aLadea (17-06-07), GönüLçeLen` (18-06-07), holy (17-06-07), Kayıp_Şair (15-08-07), LaViNia (17-06-07), madlady (11-07-07), MareNostrum (11-07-07), sawasuar (17-06-07), shun (16-08-07), Snorland (17-06-07), yεsiL (15-08-07), YaGMuR_CiNi (17-06-07) |
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu çalışma gereği beraber geçen zamanda müthiş bir pozitiflik hissettiğimi belirtmek istediğim Murat a (Delkray) teşekkürlerimle
|
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.243
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:11876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guzel bi konu olmuş elinize saglık arkadaslar.. ~~JØìË dÊ vÏvrÈ~~ ![]() SeNide melekler korusun BaRıŞ..güle güle.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | delkray (17-06-07) |
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel elinize sağlık
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | delkray (17-06-07) |
| | #13 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel olmuş..(= Tebrikler ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| Mesaja teşekkür eden: | delkray (18-06-07) |
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:165 ![]() ![]() |
harika olmuş..resimlerde mükemmel..emeğinize sağlık |
|
| | #15 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.138
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlamlı resimler tşk............
![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.874
Forum Gücü: 136 Forum Puanı:49439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harika!!.. yeni gördüm Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 803
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:19410 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Yok mudur sevdanın çaresi'' çok güzel resimlerdi..tesekkurler " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |