Konu Seçenekleri
Eski 03-07-08, 17:45 Çevrimdışı   #1
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 417
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:958
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ben DJ_ZAMANSIZ

BEN BURADA YENİYİM BANA DERS VERMEK İSTEYEN VAR MI? ARANIZ DA
Eski 03-07-08, 17:46 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sen yeterki ders iste
biz herturlu dersi vermeye haziriz

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 03-07-08, 17:47 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bende
bende verebilirim yani

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 03-07-08, 17:48 Çevrimdışı   #4
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Ama ÜnÜ. GÖrdÜĞÜm derslerden deĞİl bak ona ĞÖre
Eski 03-07-08, 17:53 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.444
Teşekkür etti: 2.533
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:36747
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Him... O halde temizlik dersi almak istiyorsun

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 03-07-08, 17:55 Çevrimdışı   #6
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Tamam olur sasil oluyor o İŞ elİmİzlemİ yapiyoruz
Eski 03-07-08, 18:00 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ne dersi istiyon bakim sen
ben de karete dersi verebilirim

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 03-07-08, 18:01 Çevrimdışı   #8
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
sen ders vermekten çok beni döver be be
Eski 03-07-08, 18:14 Çevrimdışı   #9
Rektör

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.309
Teşekkür etti: 2.431
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:20015
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
nen ne dersi istiyon sen bakem

Eski 03-07-08, 18:15 Çevrimdışı   #10
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
verilecek derse bağlı pasa yanlız sen veremessin
Eski 03-07-08, 18:17 Çevrimdışı   #11
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ne dersi isteniyo yaa

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 03-07-08, 18:25 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DJ_ZAMANSIZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen ders vermekten çok beni döver be be
olabiler

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 07-07-08, 22:29 Çevrimdışı   #13
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ya ama ben o dersi almak istemiyorum sadece sohbet dersi almak istiyorum verebilirmisiniz acaba
Eski 07-07-08, 22:50 Çevrimdışı   #14
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tabiki

öncelikle sohbet ne demektir,kimler sohbet eder, sohbet edince elimize ne gecer neden sohbet ederiz, sohbetler herzman hoşmudur yoksa boş oldukları zmanlar da oabilirmi bu soruların cevabını bulalım

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan

Konu Seçenekleri