DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Başvuru Bölümü

Konu Seçenekleri
Eski 05-09-06, 13:26 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.039
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:713
&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor
uzulme ben özel üye olmak istiyorum......müracat ettim ama bakan olmadı bi bakın lütfen...

ben özel üye olmak istiyorum... müracat ettim ama bakan olmadı...eagle, xander ya da e-dana beni özel üye yaparmısınız...

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm

Eski 05-09-06, 13:41 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
eagle a özelden msj at!!o yardımcı olur!!!

Eski 05-09-06, 13:45 Çevrimdışı   #3
Stajyer

revivo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 59
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-59
revivo Buralarda pek sevilmiyor
vallah bende olmak istiyorum ama nasıl olacagını bimiyorum

Eski 05-09-06, 13:47 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
ooo baba senn olman için biras aktif olman gerek forumda ben 600 msjdan snra olabildim!!!

Eski 05-09-06, 13:49 Çevrimdışı   #5
Doçent

jojua - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.498
Teşekkür etti: 142
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5728
jojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorjojua Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
siz böyle daha güzelsiniz ama napcan özel üyeliği falan

bu nasıl dengedir dostlar
kimileri kuru ekmeğe muhtaç
kimilerinin karnı tok gönlü aç
birilerinin hastaneye gidecek parası yok
birilerinin başında beş doktor beşi de tok
bu nasıl dengedir dostlar...

Eski 05-09-06, 14:56 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:7034
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
benden küçük bi tavsiye size beyler yaptığınız her katkı,her çalışma ilgili kişiler tarafından görülüyor zamanı gelince de özel üye yapılıyorsunuz sabırlı ve kararlı olun..sizin özel üye olmak için yapacağınız tek şey olumlu çalışmalar gerisini ilgili kişiler hallediyor zaten...başarılar arkadaşlar

we were taught spring is love,spring is birds,spring is flowers...what a fucking lie!

Eski 05-09-06, 15:18 Çevrimdışı   #7
Asistan

reyhan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 193
Teşekkür etti: 335
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:84
reyhan ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bende özel üye olmak istiyorum

Eski 05-09-06, 15:21 Çevrimdışı   #8
Asistan

reyhan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 193
Teşekkür etti: 335
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:84
reyhan ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
lüüütfen...

Eski 05-09-06, 15:45 Çevrimdışı   #9
Doçent

DoĞuŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.218
Teşekkür etti: 1.548
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:17537
DoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDoĞuŞ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
korach´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benden küçük bi tavsiye size beyler yaptığınız her katkı,her çalışma ilgili kişiler tarafından görülüyor zamanı gelince de özel üye yapılıyorsunuz sabırlı ve kararlı olun..sizin özel üye olmak için yapacağınız tek şey olumlu çalışmalar gerisini ilgili kişiler hallediyor zaten...başarılar arkadaşlar
süper yorumlamıssın arkdaşım ewet arkadaşlar bencede korach ın tavsiyesine kulak verin

пьяный
'' Ölüm Bize Tutsak Biz Sevdana Karşıyakam ''

Eski 05-09-06, 15:57 Çevrimdışı   #10
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.446
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
müracaatlar buraya !!
ayrı konu açmak ne demektir?!

konu kilitli

Konu Seçenekleri