Konu Seçenekleri
Eski 16-06-08, 17:12 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

SisLeyy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7
Teşekkür etti: 10
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:997
SisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Ben Seni Yasaklarda Sevdim - Cevdet Bağca

Sabahı öptüm gözlerinde
Geceyi yaktım..

Ben seni uzaklarda,
Ben seni tuzaklarda,

Ben seni yasaklarda..

Baharı öptüm saçlarında,
kışları yaktım..

Ben seni uzaklarda,
Ben seni tuzaklarda,
BEN SENİ YASAKLARDA
SEVDİM !
Ben seni yasaklarda...
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
єŁifŁєиdiм (16-06-08), aLa (16-06-08), And (17-06-08), Astral_ (16-06-08), n!da (16-06-08), YıLdız_GöZlÜm (16-06-08), ~C@dY~ (16-06-08)
Eski 16-06-08, 17:26 Çevrimdışı   #2
Stajyer

Astral_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 70
Teşekkür etti: 154
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2471
Astral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyorAstral_ çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Resimler harika görünüyo
Şarkıyı da çok severim :(
Ellerine sağlık cnm benim
Eski 16-06-08, 17:32 Çevrimdışı   #3
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єŁifŁєиdiм - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 341
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3079
єŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biriєŁifŁєиdiм Forumda Saygin ve popüler biri
Cevdet Bağca . . bayıLırım . .

çaLışmaLarda şarkının şanına yakışmış
Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 17:36 Çevrimdışı   #4
Asistan

eksi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 212
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:9632
eksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Cevdet'tir Bağca'dır..
tşkler..

sensizharf.com Yayında..

Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 17:39 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.241
Teşekkür etti: 9.348
RepForum Gücü: 257
Forum Puanı:114237
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ellerine sağlık çok güzel çalışmalar..

``Mucize...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 17:46 Çevrimdışı   #6
Öğrenci

SisLeyy - ait Avatar
SisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuşSisLeyy üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
tşk ederim arkadaşlar beğenmenize
sevindim
Eski 16-06-08, 18:06 Çevrimdışı   #7
Asistan
aLa

aLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 162
Teşekkür etti: 71
Forum Puanı:2740
aLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hatunum eLLerine sagLık canım benim

resimLerin en az senin kadar kadar güzeL ++rep hatunum

Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen
deli dolu bir Sevda düşlerim..
Kimsede olmayan, bana ithafen !

qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя
Eski 16-06-08, 19:02 Çevrimdışı   #8
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.659
Teşekkür etti: 3.095
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:36147
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
muhteşem bir şarkı seçimi ellerine yüreğine sağlık..

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 19:05 Çevrimdışı   #9
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çook sevdiğim şarkıdır..cevdet bağca fazla söze gerek yok

2 3 resimler farklı olmuş.. ellerine sağlık
Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 19:46 Çevrimdışı   #10
Asistan
aLa

aLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 162
Teşekkür etti: 71
Forum Puanı:2740
aLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyoraLa çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ben hatunum adına tsk edeyim o geLene kadar

tskLer arkadasLar eLi yatkın bizim hanımın sarkıLarı resmetmeye

Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen
deli dolu bir Sevda düşlerim..
Kimsede olmayan, bana ithafen !

qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя
Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 19:57 Çevrimdışı   #11

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.543
Teşekkür etti: 12.957
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136932
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
buda cok güzel olmus canim

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 20:11 Çevrimdışı   #12
Rektör
Genel Mesajlar: 10.068
Teşekkür etti: 7.982
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:95678
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
emegine saglik cok hos...
Mesaja teşekkür eden:
SisLeyy (16-06-08)
Eski 16-06-08, 20:26 Çevrimdışı   #13
Öğrenci

SisLeyy - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tşk ederim arkadaşlar
Eski 16-06-08, 20:59 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.764
Teşekkür etti: 1.528
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:32784
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok farkLı..
3. harika (=
eLLerine sağLık..

.

.

Kurtar beni,kutsar qbi . .

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((:
Eski 16-06-08, 21:02 Çevrimdışı   #15
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ellerine sağlık....(:

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 16-06-08, 21:34 Çevrimdışı   #16
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.229
Teşekkür etti: 3.571
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:64158
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok güzel bir çalışma..

emeğine sağlık

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 17-06-08, 01:50 Çevrimdışı   #17
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güzel (:

Yüregine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 17-06-08, 09:41 Çevrimdışı   #18
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
emeğine sağLık
hoş bir çalışma oLmuş

Eski 17-06-08, 22:47 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.051
Teşekkür etti: 15.450
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185123
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Eline sağlık

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Tags
cevdet bagca, resim, resimli siir, yasaklarda

Konu Seçenekleri