| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | Ben Seni Yasaklarda Sevdim - Cevdet Bağca Sabahı öptüm gözlerinde Geceyi yaktım.. ![]() Ben seni uzaklarda, Ben seni tuzaklarda, ![]() Ben seni yasaklarda.. Baharı öptüm saçlarında, kışları yaktım.. ![]() Ben seni uzaklarda, Ben seni tuzaklarda, BEN SENİ YASAKLARDA SEVDİM ! Ben seni yasaklarda... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | єŁifŁєиdiм (16-06-08), aLa (16-06-08), And (17-06-08), Astral_ (16-06-08), n!da (16-06-08), YıLdız_GöZlÜm (16-06-08), ~C@dY~ (16-06-08) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 154
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler harika görünüyo Şarkıyı da çok severim :( Ellerine sağlık cnm benim |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.348
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine sağlık çok güzel çalışmalar.. ``Mucize...´´ Kör cehalet çirkefleştirir insanları.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SisLeyy (16-06-08) |
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 10
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk ederim arkadaşlar beğenmenize sevindim |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hatunum eLLerine sagLık canım benim ![]() ![]() resimLerin en az senin kadar kadar güzeL ++rep hatunum Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen deli dolu bir Sevda düşlerim.. Kimsede olmayan, bana ithafen ! qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 71
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hatunum adına tsk edeyim o geLene kadar ![]() tskLer arkadasLar eLi yatkın bizim hanımın sarkıLarı resmetmeye Kırık düşlere cennet hayalleri üretir sinsice aklım bazen deli dolu bir Sevda düşlerim.. Kimsede olmayan, bana ithafen ! qöкγüzü ağLaя кaLвiмє яüzqaя;ωuяSuη σ daLqaLaя iςiмdє Sєη ωaя |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SisLeyy (16-06-08) |
| | #13 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 10
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşk ederim arkadaşlar |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:32784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok farkLı.. 3. harika (= eLLerine sağLık.. . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #15 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ellerine sağlık....(: ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #16 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.571
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:64158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel bir çalışma.. emeğine sağlık ![]()
|
|
| | #17 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.301
Forum Gücü: 190 Forum Puanı:83928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel (: Yüregine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağLık hoş bir çalışma oLmuş ![]() |
|
| | #19 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.450
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
![]() |
| Tags |
| cevdet bagca, resim, resimli siir, yasaklarda |
| Konu Seçenekleri | |
| |