Konu Seçenekleri
Eski 26-07-08, 14:11 Çevrimdışı   #1
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.746
Teşekkür etti: 5.207
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:173580
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben X

Yönetmen Nic Balthazar
Oyuncular Greg Timmermans, Laura Verlinden, Marijke Pinoy, Titus De Voogdt, Maarten Claeyssens, Tania Van der Sanden
Senaryo Nic Balthazar
Yapımcılar Burny Bos, Peter Bouckaert, Sabine Veenendaal
Görüntü Yönetmeni Lou Berghmans
Prodüksiyon Tasarımı David Sandefur
Kostüm Tasarımı Heleen Heintjes
Sanat Yönetmeni Kurt Loyens
Kurgu Philippe Ravoet
Özgün Müzik Praga Khan
Yapımcı Şirket Océan Films
Türkiye Dağıtımı Bir Film
Gösterim Tarihi 25 Temmuz 2008

Cesaretinin kırıldığı yerde yepyeni bir dünya seni bekliyor...
Ben kimseye benzemez. Kendine has bir dünyası, o dünyayı kaplayan ArchLord adlı bir internet oyunu ve o oyunda saygı duyulan çok güçlü bir karakteri vardır. Oyunda edindiği tecrübeleri gerçek hayata aktarma hayali kurar. Ama gerçek dünyada okul, her gün karşılaştığı zorbalıklarla cehennem gibidir. Bu durumdan kurtulmak için bir plan yapar, ama oyunda tanıştığı Scarlite adlı kızla gerçek hayatta da karşılaşmayı planlamamıştır...
Belçika'nın bu yılki Oscar adayı olan ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken bu ilk film, yönetmeninin kendi romanından uyarlanmış. Aynı romandan esinlenilerek tasarlanan ArchLord, internet üzerinden oynanmaya devam ediyor.

Mesaja teşekkür eden:
oknusya (01-08-08)
Eski 01-08-08, 20:00 Çevrimdışı   #2
Asistan

oknusya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 324
Teşekkür etti: 136
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:812
oknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuşoknusya üç beş tanıdığı olmuş
bu filmi merak ediyrm güzele benzio gitcem snrm ..

ne kadar yakın o kadar uzak
Eski 01-08-08, 20:03 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.047
Teşekkür etti: 3.173
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:92496
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben izledim gecenlerde turkce alt yazılı ile sanki knight online'nın reel versiyonu nu anlatıyor cunku bir sanal kız arkadasıda var

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu Seçenekleri