| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben X ![]() Yönetmen Nic Balthazar Oyuncular Greg Timmermans, Laura Verlinden, Marijke Pinoy, Titus De Voogdt, Maarten Claeyssens, Tania Van der Sanden Senaryo Nic Balthazar Yapımcılar Burny Bos, Peter Bouckaert, Sabine Veenendaal Görüntü Yönetmeni Lou Berghmans Prodüksiyon Tasarımı David Sandefur Kostüm Tasarımı Heleen Heintjes Sanat Yönetmeni Kurt Loyens Kurgu Philippe Ravoet Özgün Müzik Praga Khan Yapımcı Şirket Océan Films Türkiye Dağıtımı Bir Film Gösterim Tarihi 25 Temmuz 2008 Cesaretinin kırıldığı yerde yepyeni bir dünya seni bekliyor... Ben kimseye benzemez. Kendine has bir dünyası, o dünyayı kaplayan ArchLord adlı bir internet oyunu ve o oyunda saygı duyulan çok güçlü bir karakteri vardır. Oyunda edindiği tecrübeleri gerçek hayata aktarma hayali kurar. Ama gerçek dünyada okul, her gün karşılaştığı zorbalıklarla cehennem gibidir. Bu durumdan kurtulmak için bir plan yapar, ama oyunda tanıştığı Scarlite adlı kızla gerçek hayatta da karşılaşmayı planlamamıştır... Belçika'nın bu yılki Oscar adayı olan ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken bu ilk film, yönetmeninin kendi romanından uyarlanmış. Aynı romandan esinlenilerek tasarlanan ArchLord, internet üzerinden oynanmaya devam ediyor. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | oknusya (01-08-08) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 136
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu filmi merak ediyrm güzele benzio gitcem snrm .. ne kadar yakın o kadar uzak |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.173
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:92496 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben izledim gecenlerde turkce alt yazılı ile sanki knight online'nın reel versiyonu nu anlatıyor cunku bir sanal kız arkadasıda var GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |