DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 07-07-08, 01:12 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
07emre Herkese mesafeli
bende geldim

merhaba bende geleyim dedim forumda paylaşımlarımı en kısa zamanda başlatacağım ii forumlar
Eski 07-07-08, 03:08 Çevrimdışı   #2
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.209
Teşekkür etti: 4.127
RepForum Gücü: 115
Forum Puanı:44539
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
hoşgeldin

...

işte tam burada...
işte o an da...
ben anlıyorum seni neden sevdiğimi... (:
Eski 07-07-08, 12:37 Çevrimdışı   #3
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin ....(=

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 07-07-08, 12:43 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoş geldin...

başlat bakalım

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 07-07-08, 13:14 Çevrimdışı   #5
Rektör

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.309
Teşekkür etti: 2.431
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:20015
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hosgeldin iyi forumlar

Eski 07-07-08, 22:42 Çevrimdışı   #6
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.050
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sen takıl buraya gerisi gelir

hoşgeldin
Eski 07-07-08, 22:42 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin bakalım

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 07-07-08, 23:49 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ho$geldin, Iyi Eglenceler

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 08-07-08, 00:19 Çevrimdışı   #9
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.013
Teşekkür etti: 6.793
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:33955
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hoşgeldin.....

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 08-07-08, 01:28 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşgeldınnn

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Konu Seçenekleri