DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 17-07-08, 23:38 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

nurbeste - ait Avatar
Genel Mesajlar: 18
Teşekkür etti: 48
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:259
nurbeste ara sıra gören oluyornurbeste ara sıra gören oluyornurbeste ara sıra gören oluyor
gülümseme bende geldimm gelimmi ...

merhaba arkadaşlar ben nur beste

ntte gezerken buldum burayı çook hoşuma gitti benide aranısa kabul edermisiniz
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ℓєαяѕιση (18-07-08), HaZaL (18-07-08), Keşkeşan (17-07-08), LaViNia (19-07-08)
Eski 17-07-08, 23:40 Çevrimdışı   #2
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.291
Teşekkür etti: 705
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
HoŞ GeLDinnn iyi eğLenceLer
iSmin çok hoşmuş nur beSte

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
nurbeste (17-07-08), vivace (17-07-08)
Eski 17-07-08, 23:41 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

Keşkeşan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.026
Teşekkür etti: 571
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4332
Keşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biriKeşkeşan Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
belki
hosgeldin

↓↓↓↓↓↓↓↓
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
nurbeste (17-07-08), vivace (17-07-08)
Eski 17-07-08, 23:41 Çevrimdışı   #4
Asistan
Düşünürler grubu

*KuĞu* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 272
Teşekkür etti: 426
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1827
*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin nur beste tabikide kabul ederiz iyi eğlenceler canım

TıRTıLıN öLüM DeDiĞiNe BiZ KeLeBeK DiYoRuZ
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (17-07-08)
Eski 17-07-08, 23:44 Çevrimdışı   #5
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
hoşgeldinn nur beste (=
kabul etsek mi aramısa acaba

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (17-07-08)
Eski 17-07-08, 23:45 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşgeldın aramıza canım

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (17-07-08)
Eski 18-07-08, 00:06 Çevrimdışı   #7

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.437
Teşekkür etti: 5.817
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77174
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (18-07-08)
Eski 18-07-08, 10:24 Çevrimdışı   #8

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.510
Teşekkür etti: 4.167
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
düşünmek lazım

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (18-07-08)
Eski 18-07-08, 10:24 Çevrimdışı   #9
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Hoşşşgeldinnnnn

Belki bir gün...
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (18-07-08)
Eski 18-07-08, 10:30 Çevrimdışı   #10
Dekan

srknakr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.601
Teşekkür etti: 1.673
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13351
srknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmışsrknakr Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin

Yazamam derim yazarım
Ben acı ile doğdum
Olsun yinede yaşarım
Hayat buya
Dolunca vadem
Çeker giderim

srknakr
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (18-07-08)
Eski 18-07-08, 11:01 Çevrimdışı   #11
Stajyer

Dark_Saga - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 63
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:489
Dark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyorDark_Saga ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin

Narkoz aLmış gibi Hissєttiğimdєn bєri attığım hєr adım sєnkronizє..
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (18-07-08)
Eski 18-07-08, 13:02 Çevrimdışı   #12
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.115
Teşekkür etti: 4.301
RepForum Gücü: 190
Forum Puanı:83928
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hoşgeldin, Iyi Eglenceler

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (18-07-08)
Eski 19-07-08, 03:02 Çevrimdışı   #13
Öğrenci

FROMTHEINSIDE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 4
Forum Puanı:80
FROMTHEINSIDE ara sıra gören oluyor
Hoşgeldin

"ßazen bir içki şişesi,
Yaşam destek ünitesi..."
Eski 19-07-08, 03:08 Çevrimiçi   #14
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.012
Teşekkür etti: 1.281
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9676
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Gel gel burada herkese yer var beni bile aldılar aralarına düşün

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 19-07-08, 04:07 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4147
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bende geldimm gelimmi ...sen bi kerem kafadan kaybedion

geldiysen nie gelim mi dion a be nur beste

yok kabul etmioruz anam

hade nash

hoşgeldin
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (19-07-08)
Eski 19-07-08, 10:19 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.209
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Hosgeldin , iyi forumlar
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (19-07-08)
Eski 19-07-08, 14:43 Çevrimdışı   #17
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hosgeldin

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (24-07-08)
Eski 19-07-08, 14:49 Çevrimdışı   #18
Stajyer
Müzik grubu

Larinsu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 32
Teşekkür etti: 40
Forum Puanı:399
Larinsu ara sıra gören oluyorLarinsu ara sıra gören oluyorLarinsu ara sıra gören oluyorLarinsu ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Kabul etmeseler Gitcen mi
Neyse Hoş geldin. Fazla varmayak üstüne.

Unut umut bugün yanımda yok,
Neden hayat ağır bu denli çok,
İnan kader elimde bir fener,
Önemi yok yanımda olmasan ne fark eder..!?
Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (24-07-08)
Eski 20-07-08, 22:09 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.959
Teşekkür etti: 3.882
RepForum Gücü: 177
Forum Puanı:75184
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin Nur Beste, İyi Eğlenceler

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Gözlerimi Kapatsam..
Yüzünü Görür Müyüm?

: ))

Mesaja teşekkür eden:
nurbeste (24-07-08)
Eski 20-07-08, 22:11 Çevrimdışı   #20
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.168
Teşekkür etti: 1.767
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:9309
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
hojgeldın ııı forumlar

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Mesaja teşekkür eden: