DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Başvuru Bölümü

Konu Seçenekleri
Eski 24-09-06, 18:26 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

alperenenen3344 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
alperenenen3344 Herkese mesafeli
bende ıstıyorum

yazılan mesajları sılme unıtesnıs falan varsa gorev almak ısterım agır ıslerınızı bıle yaparım

Eski 24-09-06, 18:27 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

_\\SlipknoT//_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.279
Teşekkür etti: 46
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:490
_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor_\\SlipknoT//_ ara sıra gören oluyor
ohooooooo senn onu olmam için 40 fırın ekmek yemen lazım beni bile yapmadılar bn ne iş olsa yaparım diorum ama olmuo işte:((:((:((

๒ยгıє๔ คlıשє

ölüm ensendeyse..arkanamı bakarsın ölümünün nasıl olcağını görmek için..yoksa hiç arkana bakmadan kaçarmısın ordan?
ben kenara çekilirim

Eski 24-09-06, 18:32 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
mesaj sayısı 3

adminlik istiyo

ayıp sana be al site senin olsun

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....

Eski 24-09-06, 18:46 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.039
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:713
&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor
Alıntı:
_\\SlipknoT//_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ohooooooo senn onu olmam için 40 fırın ekmek yemen lazım beni bile yapmadılar bn ne iş olsa yaparım diorum ama olmuo işte:((:((:((

haklısın kanka... bizi yapmıolar seni mi yapcaklar...ama belli mi olur torpille fln...

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm

Eski 24-09-06, 19:05 Çevrimdışı   #5

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.685
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:48968
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kilitli...

Konu Seçenekleri