DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Başvuru Bölümü

Konu Seçenekleri
Eski 06-09-06, 21:26 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.039
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:713
&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor
bende mod ve mod yardımcısı olmak istiorum...

eğlence bölümüne mod veya mod yardımcısı olabilirmiyim...

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm

Mesaja teşekkür eden:
Metallica (05-07-07)
Eski 09-09-06, 11:42 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

&**maNga**& - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.039
Teşekkür etti: 103
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:713
&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor&**maNga**& ara sıra gören oluyor
olamassam olamazsın yazın.......lütfen ...

GiTtİnDe BeNdE BiTtİm

Eski 11-09-06, 20:45 Çevrimdışı   #3
Stajyer

MoNSTeR RaP - ait Avatar
Genel Mesajlar: 144
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:61
MoNSTeR RaP ara sıra gören oluyor
Bilmem Sen Hangi Bölümdesin Ama Yinede Ben Sana Bi Rep Vercem Senda Bi Ara Başkalrina Yada Bana Bi Rep çekersin Işin Görülsün Bende Mangayi Severim özellikle Dursun Zmn

"BoZKuRTLaR" ÖLMeZ VaTaN BöLüNMeZ

Mesaja teşekkür eden:
Metallica (05-07-07)
Eski 11-09-06, 22:06 Çevrimdışı   #4
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.577
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
MoNSTeR RaP´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilmem Sen Hangi Bölümdesin Ama Yinede Ben Sana Bi Rep Vercem Senda Bi Ara Başkalrina Yada Bana Bi Rep çekersin Işin Görülsün Bende Mangayi Severim özellikle Dursun Zmn

arkadasım alakasıs msjlar neden yazıorsun!! modlukla yazdıklarının ne alakası war simdi?

Eski 11-09-06, 22:11 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.675
Teşekkür etti: 1.383
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:7049
By_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
hiç gerginliğe gerek yok

Eski 11-09-06, 22:29 Çevrimdışı   #6
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.446
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kabul edilecegini sanmıyorum.. ama talebinizi yaptıgınıza göre alakasız yorumlara gerek yok..
konu kilitli

cevabı en kısa sürede vermeye çalışırız..
iyi forumlar..

Konu Seçenekleri