| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | bende mod yada yardımcısı olmak istiyorum
bende mod yada yardımcısı olmak istiyorum. mesela bilgisayar programlarından, donanımlarından, müzikten anlarım bunları değerlendirirseniz sevinirim mustafasen_1453@seboistnet.com |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 138
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acmis oldugun konulara baktim muhabbet ve fikradan baska birsey göremedim .. Peki 'program, donanım, müzikten anladigini söylüyorsun .. Sadece söylemekle olmuyor kendini ispat etmelisin ..Zaten suan için bir acigimiz yok belki ilerde olabilir .. Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir .. Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman. Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya. |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.499
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ehhee.... eagle apicim benim gibidir belki de bu kardeş dee..... anladığı bölümle deil de anlamadığı bölümlerde zaman geçiriodur..... ![]() ama tabi ilk başta kendisi ni o bölümlerde göstermeli |
| Konu Seçenekleri | |
| |