DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Başvuru Bölümü

Konu Seçenekleri
Eski 04-08-06, 15:49 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent

SeMaZeN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.657
Teşekkür etti: 380
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1173
SeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuşSeMaZeN üç beş tanıdığı olmuş
bende mod yada yardımcısı olmak istiyorum

bende mod yada yardımcısı olmak istiyorum. mesela bilgisayar programlarından, donanımlarından, müzikten anlarım bunları değerlendirirseniz sevinirim

ben zaten düşmüşüm, kaldırımlar yatağım olmuş gel bide sen vur hadi gelll bide sen vur...
mustafasen_1453@seboistnet.com

Eski 04-08-06, 16:03 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

EaGLe - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 138
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8023
EaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaEaGLe buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Acmis oldugun konulara baktim muhabbet ve fikradan baska birsey göremedim ..
Peki 'program, donanım, müzikten anladigini söylüyorsun .. Sadece söylemekle olmuyor kendini ispat etmelisin ..Zaten suan için bir acigimiz yok belki ilerde olabilir ..

Olgun insan güzel söz söyleyen degil ,söyledigini yapan ve yapabilecegini söyleyen adamdir ..

Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman.
Umudum sonsuzdur, uğraşım bitmez hiç bir zaman.
Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya.

Eski 10-08-06, 17:02 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.499
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ehhee....
eagle apicim benim gibidir belki de bu kardeş dee.....

anladığı bölümle deil de anlamadığı bölümlerde zaman geçiriodur.....
ama tabi ilk başta kendisi ni o bölümlerde göstermeli

Konu Seçenekleri