Konu Seçenekleri
Eski 22-08-08, 18:34 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Beni Sevenlere :P

Arkadaşlar bugunden itibaren Foruma 1 hafta sureyle giremeyebilirim.

Herkes Kendine cici Baksın o zamana kadar

Bash bash
Beni Özleyin anacım

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Mesaja teşekkür eden:
biTsEdE_giTsEk (22-08-08)
Eski 22-08-08, 18:39 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
seni össLicemm uyussummm

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Mesaja teşekkür eden:
KandemiR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 18:40 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
saol datlım gıymatlim

1905'den Sonsuza Kadar

Eski 22-08-08, 18:43 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.322
Teşekkür etti: 1.428
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güle güle bida bekleriz

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Mesaja teşekkür eden:
KandemiR (22-08-08)
Eski 22-08-08, 18:44 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Bende bidaha gelirim

1905'den Sonsuza Kadar

Konu Seçenekleri