| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Yapma yaa.." cevabının yapıştırılması gerektiren ifade. Şımarıklığın daniskası. derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen kuzuum aynen ![]() o kelimeyi söyleyenleri pek sevmiyorum seni seven sever sevmeyen niye ölüyomuş LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (17-01-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İlahi Tweety Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (17-01-08) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söylendiğinde sinir olduğum bir cümle Neden öleyim arkadaşım , sevmek zorunda mıyım ya ![]() Ayrıca Ahmet ve Tweety'e de seLam olsun |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | HeLL's AnGeL (17-01-08), Tweety (17-01-08) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şımarıklık gerçektende Bu sözü söyleyen kendini çok beğeniyordur fakat bence fazla seveni yoktur![]() Ölmeye gerek yok Öylelerine okkalı bir tokat yapıştırmak lazım ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.469
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SaoL Erhan ![]() Bide Bir Yerden Gördüğüm Bir Yazı Vardı : Beni Sevmeyen Vaaarrrryaaaaa BİTLENSİNNNNN die ![]() Çok Saçma ve Komik Gelmşti Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 726
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:6554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrıca Hakan Altun'un şarkısı Israrla sevmiyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | HeLL's AnGeL (17-01-08), Tweety (17-01-08) |
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zavallılığın ukalalıkla kapatılma çabası sarfedilen söz dizimi narsizm... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kemal Sunal'ın bir handa geçen filminde; Herşey yalan. Gerçek sensin Gelirse dert senden gelsin Bence aşk'ın kendisisin "Seni sevmeyen ölsün" nınınınım "Seni sevmeyen ölsün" şeklinde tekrarlanan şarkının adı. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |